AutoErebus isi traseaza noi directii pentru 2017

519
Publicitate

AutoErebus, unul dintre cei mai importanti dealeri Opel din Romania, trage linie asupra activitatilor desfasurate de-a lungul anului 2016 si priveste cu incredere catre planurile de viitor din anul ce e pe cale sa inceapa.

Pentru AutoErebus, anul 2016 a plecat la drum cu scopul de a oferi o solutie integrata care sa inglobeze o serie de servicii auto menite sa imbunatateasca, la nivel national, problemele mecanice cu care se confrunta conducatorii auto. Conform bilantului anual, au fost implementate servicii de mentenanta si reparatie de flote la nivel national, reflectate in noile programe auto. Aceste programe reusesc sa imbunatateasca relatia cu clientii si sa le ofere servicii profesionale pentru automobilele lor. Printre acestea, se numara servicii door to door, prin care se transporta masina din locul unde s-a efectuat defectiunea pana la service si se returneaza inapoi detinatorului dupa ce s-au efectuat reparatiile, precum si un serviciu de backup car gratuit pentru autoturismele care necesita mai mult de 48 de ore de reparatii in service.

Publicitate

De asemenea, tot la nivel national, service-ul AutoErebus si-a largit sfera serviciilor cu un hotel de anvelope, unde clientii au posibilitatea sa isi depoziteze anvelopele sezonier. Printre altele, anul 2016 s-a dovedit a fi unul oportun pentru companie, intrucat reprezentatii AutoErebus au deschis un serviciu de inchiriere masini si de asigurare transport cu platforma, disponibil in orice colt al tarii.

La nivel de imbunatatire a serviciilor de relatii cu clientii si autoritatile, s-a implentat programul de asistenta tehnica 24/7 si de alocare a unui reprezentat in fata autoritatilor si asiguratorilor.

In anul 2017, obiectivele de afaceri ale firmei AutoErebus se indreapta catre deschiderea unui service sub un brand nou, ceea ce inseamna extinderea serviciilor catre un nou public tinta.

 

Societatea AutoErebus a cunoscut o ascendenta rapida in 2016, cu reusite importante pe toate fronturile domeniului auto. In continuare, principala responsabilitate avuta in vedere de AutoErebus este aceea de a oferi servicii profesionale onorate cu promptitudine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.