AutoHut, un nou centru autorizat de montaj pentru orice tip de baterii auto

288

Bateria auto este o componenta foarte importanta a oricarui autovehicul, aceasta facand parte din sistemul de pornire a intregului automobil si avand un rol primordial in functionarea mai multor dotari electrice ale masinii, de la geamuri cu inchidere centralizata la sistemul audio. Ocazional, insa, acestea trebuie schimbate la un service autorizat, iar AutoHut se numara acum printre service-urile autorizate pentru montajul de baterii auto.

 

De curand, service-ul auto AutoHut a primit autorizatia necesara pentru a realiza montajul oricarei baterii auto, indiferent de brandul acesteia sau de marca masinii. Ori, chiar si mai important, AutoHut va monta gratuit orice baterie auto achizitionata de la ei.

 

Odata montata in service, bateria va avea verificarea tehnica pusa la punct, asa incat posesorii masinii pot porni la drum de indata.

 

Bateria auto optima pentru o masina se face in functie de recomandarile producatorului autovehiculului, iar acestea trebuie sa cuprinda valorile admise al amperajului, dimensiunile optime, modul de fixare si pozitionarea bornelor.

 

Pentru un confort sporit, dar si pentru a avea certitudinea ca bateria auto este montata corect, posesorii auto prefera sa mearga la un service auto. De ce nu ar merge la unul autorizat pentru aceasta lucrare si care ofera gratuitate pentru montarea bateriilor auto?

 

In plus, bateriile vechi nu pot fi aruncate oriunde, ci, pentru ca se incadreaza intr-o categorie toxica de deseuri, acestea trebuie depozitate in anumite conditii care garanteaza protejarea mediului, iar service-urile autorizate se ocupa si de acest lucru – inca o grija luata de pe umerii posesorilor de masini.

 

In magazinul online AutoHut se gasesc peste 2 milioane de produse (piese auto si accesorii auto) si toate produsele pot fi livrate prin curier sau ridicate din showroom, in functie de preferintele clientului. De altfel, plata comenzii se poate face online, ramburs sau in rate.

 

 

Pentru mai multe detalii privind produsele AutoHut si serviciile oferite, consultati site-ul oficial al companiei sau contactati echipa AutoHut telefonic, la 0377 100 946.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.