Autoturisme ucigase, Takata a facut pana acum 17 victime Amanet AutoKredit, va aduce stiri din lumea Auto

487
Publicitate

Takata produce airbag – uri pentru nenumarate companii Auto din intreaga lume, un barbat din Florida si-a pierdut viata dupa ce i-a explodat airbag – ul de la Masina, fragmentele metalice produse in timpul exploziei i-au provocat moartea aproape instantaneu. Accidentul a avut loc in luna Iunie anul precedent, cauzele sunt inca sub investigatie, insa oficial, explozia airbag – ului a avut loc in Florida intr-un Auto Honda care avea motorul oprit. Explozia a avut loc in timp ce lucra la Autoturism. Airbag – urile produse de compania Takata au fost folosite la companii Auto, precum Ferrari, Audi, Seat, Saab, Nissan etc.
Gazul folosit de ei produce un efect mult prea puternic, nitrat de amoniu, genereaza o explozie cu mult peste limita de siguranta, in urma exploziei generata de acesta, modulul se dezintegreaza si produce schije metalice care au cauzta rani severe si in unele cazuri fatale.
Airbag – urile au primit numele in presa de peste hotare de „Airbag – urile Ucigase”. Gazul pentru Airbag – urile Auto a fost folosite in perioada 2002 pana in 2014, si au fost montate pe Autoturisme incepand din anul 2004 pana in 2015.
Compania Japoneza Takata ce produce airbag – uri pentru diferite companii Auto din lume si-a declarat falimentul. Investigatia in potriva companiei Takata a inceput in 2013, uzinele Auto care au apelat la firma Japoneza au rechemat in service toate Autoturisme – le care folosesc Airbag – urile ucigase.
Companiile de Autoturisme sunt obligate sa schimbe airbag – urile la peste 100 de milioane de Masini din intreaga lume. Pana acum au fost schimbate airbag – urile la peste 8 milioane de Autoturisme.

Aici aveti lista Auto care au airbag – urile ucigase: Amanet Auto – Kredit

Publicitate

Articolul va fost prezentat de Amanet Auto, Amanet AutoKredit via Tribune C. and N.Y. Daily N.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.