Avantajele montarii unui videointerfon Electra Instal in locuinta

611

Videointerfonul este un aparat extrem de util pentru orice apartament dintr-un bloc sau pentru o vila, intrucat ajuta la securizarea locuintelor, oferind siguranta si confort in camin.

 

Cel mai important avantaj de care se bucura cei care isi monteaza un videointerfon este faptul ca au posibilitatea de a vedea cine suna la usa inainte sa raspunda si sa ii permita persoanei respective sa intre in casa. In acest fel, sunt evitate situatiile in care oamenii necunoscuti apeleaza la interfon si sustin ca sunt altcineva cu scopul de a avea acces in locuinta.

 

Electra Instal ofera clientilor sai o gama variata de videointerfoane si modele de interfon de ultima generatie, la cel mai avantajos raport calitate-pret.

 

Avand experienta indelungata pe piata de profil din Romania si colaborari cu peste 2000 de clienti din toata tara, Electra Instal are ca activitati principale distributia si montarea de interfoane si videointerfoane de tipul “sistem pentru blocuri digital duplex și semiduplex” si “sistem pentru vile digital duplex”. De asemenea, firma pune la dispozitia instalatorilor profesionisti toate instrumentele aferente, printre care cartele acces interfon, automate pentru iluminat, tag-uri de proximitate, amortizoare hidraulice si yale cu chei.

 

Electra Instal se diferentiaza de alte magazine datorita preturilor reduse de producator si prin faptul ca ofera garantie atat pentru lucrare, cat si pentru modelele de videointerfon si interfon comercializate. In plus, firma are o echipa proprie de montaj si instalare a aparaturii, asigurand suport tehnic in permanenta.

 

Informatii suplimentare despre serviciile si produsele oferite de Electra Instal gasiti pe site-ul firmei sau la numarul de telefon 021.231.77.97.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.