Avocati, pe internet

267

Majoritatea oamenilor dau vina pe avocat, atunci cand procesul lor nu decurge cum doresc ei. Insa, acesta este un lucru total eronat, caci oricat de bine ar pleda la un avocati bucuresti experimentati, atunci cand dreptatea nu este de partea lui, el risca sa piarda procesul. Asa ca, atunci cand apelati la un avocat, trebuie sa luati in calcul si faptul ca procesul dumneavoastra trebuie sa fie pierdut, si nu din cauza avocatului, ci din cauza legii care nu este de partea dumneavoastra in unele dintre cazuri.

Orice avocat trebuie sa trateze un proces pentru care este angajat, cu maxima seriozitate si profesionalism, netinand cont de clasa sociala din care face parte cel care l-a angajat. De fapt asta este si una dintre marile greseli pe care le fac unii avocati din Romania, ca trateaza procesele pentru care sunt angajati in functie de clasa sociala din care fac parte clientii lor. Un avocat nu trebuie sa se uite numai dupa onorarii mari, caci el atunci cand devine avocat face un juramant pe care trebuie sa il respecte. Avocatura este o meserie destul de veche si nobila si trebuie tratata ca atare, caci ea este condusa de unele valori si principii morale pe care orice avocat ar trebui sa le respecte cu strictete.

De obicei, atunci cand au dreptul de a profesa, avocatii pot alege cum sa faca asta. Unii aleg sa fie avocati pledanti, care isi apara clientii si pledeaza pentru acestia in fata instantei de judecata, iar altii aleg sa fie doar avocati specializati pe consultant juridica, adica doar sa sfatuiasca clientii in functie de natura faptelor pentru care acestia se judeca.

Adoptand stilul occidental, si avocatii din tara noastra au decis sa isi ofere si prezinte unele servicii in mediul online. Bineinteles, asta mai mult in scopul de a-si face reclama si de a se face cat mai cunoscuti, astfel crescand probabilitatea ca ei sa aiba mai multe cazuri. Insa, cei mai multi avocati ce isi prezinta serviciile in mediul online, o fac cu scopul de a consulta unii posibili clienti in probleme de natura juridica. Si unii dintre acestia aleg sa faca asta chiar gratis, pentru ca astfel probabilitatea sa gaseasca clienti este mult mai mare. Atunci cand doriti sa gasiti pe internet un astfel de avocat, intr-un timp foarte scurt, pentru cazurile urgente, este destul de simplu sa dati un search intr-un motor de cautare. Aceasta cautare ar trebui sa se faca dupa cuvintele “avocat online” de exemplu, pentru a gasi un avocat care este online si cu care sa puteti discuta despre problema dumneavoastra intr-un timp destul de scurt. Si chiar daca unora le vine greu sa creada, avocatii prezenti pe internet pot reprezenta cu adevarat solutia problemelor de natura juridical, in unele cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.