Baterie laptop Li-Ion – avantaje

593
Publicitate

O baterie laptop Li-ion este un tip de baterie reincarcabila, in care ionii de litiu se deplaseaza de la anod la catod in timpul descarcarii, si de la catod la anod in timpul incarcarii. Materialele folosite in procesul de fabricatie determina performanta, capacitatea, costul si siguranta bateriilor Li-Ion. 

Exista mai multe tipuri de baterii  de laptop Li-Ion care se folosesc in dispozitivele portabile de larg consum, cum ar fi laptopurile. Iata mai departe care sunt avantajele unei baterii laptop Li-Ion.

Publicitate

Baterie laptop cu Li-Ion – avantaje

1. Dimensiuni si greutate. O baterie laptop Li-Ion este usoara, ceea ce o face sa fie practica, pentru atunci cand vorbim despre un laptop factori ca greutate si forma sunt considerati puncte cheie de marketing.

2. Densitate mare a energiei. Bateria laptop Li-Ion are o densitate a energiei mai mare in comparatie cu alte baterii reincarcabile. Acest lucru inseamna ca are o putere mare chiar daca nu este prea voluminoasa. 

3. Grad redus de autodescarcare. O baterie Li-Ion are rata de auto-descarcare de aproape 1.5% pe luna. Acest lucru inseamna ca bateria are o durata de viata mai mare atunci cand nu se utilizeaza, pentru ca se descarca mai incet decat alte baterii reincarcabile. 

4. Efect de memorie redus sau inexistent. Acest fenomen se refera la pierderea capacitatii de energie maxima atunci cand se repeta reincarcarea dupa ce laptopul a fost partial descarcat.

5. Incarcare rapida. O baterie laptop Li-IOn se incarca foarte repede. De fapt, e nevoie de o fractiune de secunda pentru a se incarca.

6. Circuit de inalta tensiune. 

7. Durata de viata mai mare. O baterie Li-Ion poate face fata la sute de cicluri de incarcare- descarcare. Unele baterii au pierderi de 30% din capacitatea lor abia dupa 1000 de cicluri de incarcare sau chiar 5000 de cicluri (pentru bateriile mai bune). 

Gaseste usor orice baterie de laptop

Daca ati constatat ca bateria de la laptop s-a defectat (nu mai tine deloc sau tine prea putin comparativ cu cat tinea initial) puteti achizitiona o baterie noua. O comandati rapid de pe http://www.laptopstrong.ro/, o primiti direct acasa prin curierat rapid si o puteti instala singur in doar 5 minute. Pe Strong Laptop gasiti baterii pentru foarte multe branduri de laptopuri cum ar fi Acer, Dell, Toshiba, HP, Lenovo, Samsung. Nu stii ce baterie sa cumperi? La noi e foarte usor sa afli acest lucru – fie citind titlul produsului, fie apeland la suportul acordat de unul din consultantii nostri. Va asteptam in magazin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.