Beauty Lounge – Efectul wow al extensiilor de par de inalta calitate

309

Persoanele care au parul scurt isi doresc par lung si stiu ca acest lucru necesita timp. Tehnologia a evoluat si le-a venit in ajutor cu o solutie:  extensiile de par. Beauty Lounge stie cum sa redea acel efect wow pe care multe femei il doresc, prin folosirea produselor de calitate ridicata in baza experientei lor in domeniu.

Extensii par de calitate ridicata – pentru un look fermecator garantat

Atunci cand va ganditi sa va aplicati doritele extensii par trebuie sa aveti in vedere calitatea materialului din care sunt acestea confectionate pentru a nu deteriora parul dumneavoastra natural. De aceea cu cat investitia este facuta mai atent, rezultatele vor fi mai uimitoare.

Beauty Lounge va ofera mai multe solutii pentru extensii par, toate de calitate remarcabila. Extensiile pe microring sunt cele mai putin daunatoare parului natural. Fiind confectionate din par natural pot fi coafate, vopsite si decolorate.

Extensiile tip sandwich sunt cea mai recenta inovatie in domeniu si este foarte rapida, necesitand numai 30 minute pentru aplicarea lor. Durata de timp in care pot fi folosite este de 2-4 luni in care parul creste si apoi se monteaza noi extensii la baza firelor de par. Baza de matase a extensiilor tip banda este invizibila in comparatie cu cele pe micro ring.

Alt tip de extensii foarte usor de folosit si popular este tipul de extensii clip on. Se pot aplica si da jos cu usurinta, clipsul care le prinde avand o banda din silicon ce nu permite alunecarea lor.

O varianta pentru atunci cand nu dispuneti de timp suficient pentru coafare puteti apela la metoda cozi de par natural. Acestea se prind cu un cleste atasat in partea superioara a cozii iar cu o suvita puteti inconjura coada. Astfel nici nu se va observa.

Beauty Lounge va ofera in plus serviciul de montare al extensiilor de par, avand astfel un specialist in materie mereu la dispozitia dumneavoastra.

1 COMENTARIU

  1. Si eu port extensii de par, m-am tuns putin mai scurt si nu prea mi-a placut cum imi statea si de aceea am apelat la extensiile de par.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.