Becuri Edison pentru culoare vintage autentica

493
Publicitate

Colorati interioarele in vintage autentic cu becuri Edison, atat pentru spatiile rezidentiale cat si pentru incaperile localului pe care il administrati. Este o solutie de ambientare interioara fara cusur care nu necesita schimbari majore in legatura cu instalatia electrica si nici o cheltuiala prea mare.

Despre becuri Edison se pot spune o multime de lucruri, insa cel mai important este legat de beneficiul ambiental direct pe care il va primi incaperea in care sunt puse in functiune. Revenirea la filamentul incandescent, realizat de aceasta data cu ajutorul unor surse speciale si moderne ce produc lumina artificiala, este cauza cerintei tot mai mari in gasirea unei metode alternative la intensitatea, uneori prea ridicata, a noilor surse de lumina. Sigur ca aceasta solutie are in principal readucerea in atentie a unei epoci aproape uitate, cand Edison a propus intregii omeniri becul sau cu filament incandescent.

Publicitate

Exista un farmec aparte al acelor timpuri, cu mult mai linistite decat cele moderne si care purtau acea tusa inconfundabila de autentic si bun gust in privinta amenajarilor interioare, inclusiv a iluminarii acestora. Astazi, oricare dintre aceste becuri Edison din gama moderna pot oferi cu o exactitate remarcabila acel stil aparte, acel autentic vintage pe care tot mai multi dintre noi il cautam pentru momente de relaxare si buna dispozitie.

In paralel cu aceste noi surse de iluminat, producatorii au initiat si proiectat corpuri de iluminat vintage care se potrivesc perfect cu cel putin unul dintre modelele de becuri Edison disponibile. Gama de produse de acest tip este foarte variata si acopera fara nicio grija toate cerintele. Fie ca veti alege o aplica, un candelabru cu mai multe brate si cabluri reglabile, un pendul sau o lustra, oricare dintre ele sunt concepute special pentru a fi utilizate in special cu becuri Edison.

Asezati in ordine lista cu prioritati pentru iluminarea ambientala retro si folositi din plin si in combinatia potrivita cu marimea camerei si destinatia acesteia becuri Edison si corpuri de iluminat vintage.

Pentru a le folosi pe toate in deplina siguranta merita ca inainte de a le actiona sa treceti in revista starea in care se gasesc toate prizele si intrerupatoarele din locatie. Este posibil ca timpul sa-si fi pus amprenta pe functionarea acestora si mai mult ca sigur doriti ca totul sa fie perfect dupa o astfel de actiune de schimbare a stilului de iluminare.

Pentru aceasta situatie profitati de noua gama de prize si intrerupatoare moderne si folositi-le cu incredere pentru ca sunt proiectate in asa fel incat sa dureze ani la rand.

vintage 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.