Berluni pune la dispozitie o gama diversificata de centrale termice la preturi avantajoase

366
Publicitate

Avand echipe de montaj si service cu o experienta de peste zece ani, Berluni pune la dispozitia celor interesati o gama foarte bogata de centrale termice electrice, pe lemne, pe peleti, precum si centrale termice pe gaz in condensatie. La Berluni, doritorii pot gasi atat specialisti cu care sa se sfatuiasca in privinta tipului de instalatie potrivit pentru incalzirea imobilului, cat si centrala termica adecvata necesitatilor si conditiilor fiecaruia in parte.

 

Publicitate

Berluni are in oferta centrale termice pe gaz, dar si pentru alte tipuri de combustibili, astfel incat fiecare client sa poata gasi centrala termica ideala, care sa poata functiona in zona unde este amplasata si care sa dea randamentul maxim posibil, fie ca este alimentata cu gaz, cu anumiti combustibili lichizi sau solizi (lemne, carbuni) sau cu electricitate. In alegerea lor, clientii vor tine cont de preturi centrale termice, de puterea pe care acestea o au, de marimea suprafetei ce trebuie incalzita, de pierderile termice cauzate de izolatie, dar si de intrebuintarea pe care o va avea centrala termica.

 

In stocurile companiei Berluni sunt disponibile inclusiv centrale termice in condensatie (cunoscute si sub numele de centrale termice in condensare). Acestea reprezinta cel mai nou si mai eficient tip de centrala termica. Datorita faptului ca pot recupera o parte din vaporii de apa din gazele de ardere prin schimbatorul de caldura, aceste centrale termice in condensatie au un consum redus de combustibil si o durata de viata de pana la 15 ani, iar investitia poate fi amortizata in 2 pana la 4 ani, in functie de volumul de incalzire.

 

Dintre nenumaratele beneficii aduse de centrale termice in condensare trebuie amintit faptul ca dau cel mai mare randament posibil si ca sunt potrivite pentru imobilele care au camere foarte spatioase. De asemenea, centrala termica in condensatie este recomandata pentru incalzirea in pardoseala. Panourile de reglare si control sunt mult imbunatatite fata de centralele termice conventionale, iar acest lucru usureaza utilizarea, mai ales ca sistemul dispune de diverse aplicatii si sisteme speciale de auto – diagnosticare.

 

Gasiti mai multe informatii despre Berluni si despre centrale termice pret, caracteristici, avantaje si dezavantaje pe site-ul oficial al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.