Best Tools, sinonimul echipamentelor și utilajelor profesionale

338

Înființată din 2006, compania Best Tools s-a impus ca un important jucător pe piața de echipamente premium, care a început cu două divizii – cele de echipamente de curățenie și de echipamente de construcții-, dar care s-a dezvoltat ulterior, adăugând încă două divizii, cele de grupuri electrogene și de salubrizare. În plus, pe lângă echipamente, Best Tools oferă și servicii premium de service și consultanță, atât prin intermediul auto-laboratoarelor mobile, pentru intervenții ”on-site”, cât și în atelierul de service, în care se asigură service pentru orice tip de echipament și utilaj comercializat. Flexibilitatea companiei și cultura organizațională care pune clientul pe primul plan se reflectă și în serviciile de consultanță, în posibilitatea de a încheia contracte de întreținere sau de training suplimentar, în afară trainingului gratuit oferit la fiecare livrare sau chiar posibilitatea de a închiria anumite echipamente, în care intră gama de generatoare portabile și/sau staționare care pot fi utilizate la diferite evenimente, în alimentarea unei locații cu energie electrică până ce branșamentul final  la rețeaua națională va fi realizatsau ca o soluție de rezervă pentru cazurile în care există o întrerupere temporară a furnizării cu energie electrică sau calitatea energiei furnizate de rețea nu este constantă.

Serviciul de consultanță este valabil pentru toate cele patru divizii ale companiei și vă oferă garanția că echipamentele cumpărate vor fi exact ceea ce servește cel mai bine afacerii dumneavoastră.

Aveți nevoie de echipamente și utilaje profesionale de înaltă calitate? Best Tools este soluția potrivită. Fie că vorbim de echipamente de curățenie profesionale, cum ar fi aspiratoare profesionale, mașini de măturataspiratoare industriale, aspiratoare stradale sau utilaje pentru mocheta sau aveți nevoie de echipamente de construcții, cum ar fi echipamente pentru beton, motocompresoare, echipamente compactare, scule pneumatice sau scule și grupuri hidraulice, Best Tools vă pune la dispoziție cele mai bune produse. În plus, dacă aveți nevoie de generatoare SDMO sau utilaje pentru salubrizare, tot Best Tools vă vine în ajutor, fiind unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de echipamente și utilaje profesionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.