Bijuterii cu perle de la glambazaar

245

Perlele adauga o aura de rafinament si frumusete pentru orice tinuta, fie ca este rochia de mireasa la nunta, rochia unei femei seara, o bluza oficiala, sau chiar un costum deux piece destul de comun. Forma lor rotunda si nunatele de alb sau crem se potrivesc de minune cu aproape orice garderoba. Dar cum reusim sa cumparam acele bijuterii cu perle veritabile de la diferiti comercianti si totodata sa ne asiguram ca obtinem cea mai buna valoare cea care este in concordanta cu banii dati?

Mai intai ar trebui sa intelegem faptul ca aproape toate perle disponibile pe piata astazi sunt perle de apa dulce, adica de cultura. Perlele naturale sunt exterm de rare (mai ales din cauza poluarii) avand un pret in concordanta cu conditiile de mediu. Cele gasite in stare salbatica au un luciu si o luminozitate uneori ireale. Perlele de slaba calitate vor parea plictisitoare, datorita finisajului mat avut. Perlele gasite in magazin sunt realizate din straturi de substanta numita nacre. In general perlele sunt foarte iritante si asta datorita interiorului cochiliei molustei respective. Perlele de buna  calitate au un iritant foarte mic (cum ar fi un bob de nisip) si sunt, toate sidefate, iar la toate acestea se adauga faptul ca nu au incluziuni vizibile. La celalt pol, perlele slab calitative un grad de iritant mare si foarte putin sidef. Pot avea, de asemenea, incluziuni sau imperfectiuni destul de vizibile pe toata suprafata acestora.

Cele mai apreciate perle sunt cele care au o forma perfect sferica ce poate fi observata cu ochiul liber. Perlele, care au o forma usor alungita sunt de valoare medie, insa pot face o impresie foarte buna pe diferite bijuterii. Perlele care sunt in forme aleatorii sau care au o suprafata ondulata sunt de calitate inferioara, dar pot fi utilizate cu succes cand sunt insirate corespunzator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.