Bilete de autocar Romania-Anglia la preturi de nerefuzat, in portofoliul Eurolines

332

Compania de transport Eurolines, una dintre cele mai apreciate companii de transport persoane de pe piata, ofera bilete de autocar Romania-Anglia in conditii excelente, la preturi foarte bune.

 

De-a lungul celor peste doua decenii de experienta in domeniul transportului de persoane, Eurolines si-a suplimentat portofoliul, raspunzand cerintelor publicului cu sute de destinatii noi in toate colturile Europei. Printre cele mai populare, de altfel, se numara Anglia, o destinatie accesata de mii de romani anual, fie in scop turistic, fie in cautarea unui trai mai bun. Asadar, la preturi accesibile si corecte, raportate la calitatea conditiilor de calatorie, Eurolines ofera clientilor sai posibilitatea de a rezerva bilete autocar Romania-Anglia. Rezervarile se pot face rapid pe site-ul companiei, in nici mai mult nici mai putin de patru minute, site-ul fiind optimizat astfel incat procedura de rezervare sa fie cat mai simpla si rapida – se selecteaza orasul de plecare, destinatia, se alege data de plecare, si, in caz de retur, data de intoarcere si se introduce numarul calatorilor.

 

Autocarele de calatorie Eurolines sunt dotate modern, potrivit celor mai recente standarde europene de calitate, cu aer conditionat, sisteme audio-video, grup sanitar si bar pentru racoritoare. In plus, acestea sunt igienizate si evaluate periodic si, pentru ca siguranta calatorilor este pe primul plan, rigurozitatea conditiilor se mentine si in procesul de selectia al soferilor companiei. Toti angajatii insarcinati cu transportul persoanelor dintr-un punct in altul sunt soferi experimentati si oameni de incredere.

Eurolines opereaza peste 400 de destinatii saptamanal cu ajutorul flotei proprii de autocare, dar si prin intermediul partenerilor sai, avand un total de 47 de autocare, 23 de mini-autocare si 8 microbuze. Pe langa Anglia, printre tarile incluse in portofoliul Eurolines sunt Franta, Olanda, Germania, Cehia, Elvetia, Belgia, Italia s.a.

Mai multe informatii despre preturile biletelor de autocar disponibile pe ruta Romania-Anglia gasiti pe site-ul oficial al companiei Eurolines.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.