Biletul zilei la pariuri, ponturi ca sa castigi

462
Publicitate

Biletul zilei la pariuri trebuie sa fie acel bilet castigator, care sa te ajute sa te alegi cu o suma de bani importanta in urma pariului facut de tine.

          Poate fi vorba despre pariul pe un meci de fotbal din campionatul Spaniei, al Italiei sau al Romaniei, insa ca sa detii biletul zilei la pariuri si sa iesi castigator trebuie sa ai si o tactica de joc. Astfel, biletul zilei la pariuri iti va oferi castigul mult visat, pe care il astepti.

Publicitate

          Tactici ca sa castigi cu biletul zilei la pariuri

          De exemplu, daca pariezi pentru un meci de fotbal, este foarte important sa  tii cont de cele doua echipe care sa intalnesc, astfel biletul zilei la pariuri sa fie unul castigator. Trebuie sa te uiti la parcursul amebelor echipe in campionat, astfel incat sa pariezi pe cea mai buna dintre ele, cea care are cele mai multe victorii. De asemenea, daca se intalneste echipa care ocupa ultimul loc intr-un clasament cu cea situata pe primul loc, atunci este un semn clar ca ar trebui sa pariezi pe echipa cel mai bine cotatata in campionat.

          Vezi, de asemenea care este forma in care se afla jucatorii echipelor care urmeaza sa se intalneasca pe teren, cati jucatori din lotul de baza sunt accidentati, daca este cazul.

          Starea gazonului poate influenta meciul

          Cand pariezi pe o echipa de fotbal tine cont si de starea in care se afla gazonul pe care urmeaza sa avolueze acestea. Daca starea acestuia este una proasta, exista mai multe sanse sa fie un meci cu goluri mai putine.

          Un alt factor de care sat ii cont in aprilie din fotbal este si starea psihica a jucatorilor echipelor care se intalnesc pe teren. Daca una dintre ehipe vine dupa mai multe meciuri consecutive cu victorii, are mai multe sanse la castigarea partidei de fotbal.  Informeaza-te si daca, de exemplu, capitanul uneia dintre echipe nu poate sa evolueze, din cauza vreunei accidentari.

          Pentru biletul zilei la pariuri trebuie sat ii cont de toate acest sfaturi si sa alegi unul-doua meciuri pentru pronosticuri, ca sa iti maresti sansele de a castiga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.