Boilies-ul de la Carping.ro, cea mai buna alegere de momeala pentru pescuitul la crap

315

Boiliesurile sunt cele mai importante momeli pentru pescuitul de crap, datorita concentratiei lor echilibrate si eficiente pentru toate tipurile de apa. Dintre ele, boiles-ul de crap comercializat pe Carping.ro se remarca prin calitate superioara si pret inferior. Carping.ro ofera spre vanzare boiliesuri preparate cu indemanare si din ingrediente atent selectionate si proportionate de catre pescari profesionisti, castigatori ai concursurilor nationale si internationale de pescuit al crapului. De aceea, Carping.ro este cea mai buna alegere.

Boiles-ul este compus din fainuri, seminte si o serie de compusi precum proteine, aminoacizi ori minerale. Acestea reprezinta corpul boiles-ului, la care se adauga atractanti precum seminte si uleiuri care sa se disperseze in apa mai repede sau mai lent, dupa caz.

Ingredientele boiliesurilor de la Carping.ro si maniera in care se combina

boilies

Tipul de apa (usor acida sau usor bazica) conteaza suficient de mult incat boiles-ului sa i se schimbe structura. Compozitia prezinta un grad mare de complexitate, si poate cuprinde cateva dintre urmatoarele ingrediente care in mod general exista in aceste boiliesuri de crap:

·         Din porumb se extrag proteine, fainuri, sparturi si uleiuri care folosesc in principal la apele usor acide, fara prea multa vegetatie

·         Faina de peste, faina de baza in realizarea boilesului economic totusi calitativ

·         Seminte de in, intregi sau in spartura (spartura de seminte de in este un atractant puternic, ce se disperseaza foarte repede in apa)

·         Canepa (faina de canepa, mai precis)

·         Aminoacizi (esentiali sau neesentiali)

·         Ulei de somon, de asemenea un atractant puternic

·         Lapte praf (pentru o aroma care sa convinga crapul sa se intoarca in locul unde a simtit anterior aroma de lapte praf)

boiles

Eficienta  boilies-ului pe care Carping.ro il ofera pentru capturarea crapilor mari

boiliesuri

Variantele clasice de boilies de la Carping.ro sunt Classic Meat, Classic Crab, Classic Belachan (care are in compozitie si belachan pudra, aditiv produs de Belachan). Acestea sunt de tip fishmeal, dar exista si variante bazate pe derivatele din porumb, de tip birdfood: Classic Sweet sau Sweet Corn.

Variantele premium, nou introduse, se numesc Premium Frankfurter (una dintre cele mai de succes arome bazate pe continut proteic ridicat) si Premium Salmon (boilies echilibrat astfel incat sa fie valabil pentru orice tip de apa). Acestea doua nu au preturi premium, ci sunt incadrate la un nivel de pret extrem de accesibil, tocmai pentru a incuraja pescuitul sportiv de crap.  

Variantele economice sunt diferentiate in principiu prin concentratia de fainuri de peste (mai multa faina de peste inseamna un nivel proteic mai inalt). Variantele economice sunt destinate de asemenea pescuitului de crapi mari, numai ca nu au puterea de a se diferentia in mod pozitiv in ape dificile. Cu toate acestea, sunt eficiente in ape de dificultate medie.

Iata cum tocmai aceste diferentieri si dozaje fine determina succesul la pescuit pe care il au boilesurile produse de Carping Club si comercializate de aceasta companie in mediul online prin intermediul magazinului online Carping.ro.

 Carping Club Production, compania care isi comercializeaza produsele pe site-ul Carping.ro, poate fi contactata telefonic, la numarul 0740.020.025, sau prin e-mail la adresa info@carping.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.