Bucuria de a fi impreuna cu cei dragi de sarbatori

270

In pragul sarbatorilor a fi impreuna cu familia este cea mai placuta activitate pe care o putem intreprinde. Sarbatorile inseamna in sine, ca baza, a ne aduna impreuna, a ne spune toate cate le-am facut de-a lungul anului si a continua impreuna si in anul urmator, a ane asigura de devotamentul si aprecierea noastra ca grup, ca familie.

Bucuria sarbatorilor poate avea ca punct de pornire mai multe motive. Insa cel mai placut este ca suntem impreuna, ca toti membrii unei familii se aduna intr-un loc sa se revada de peste mari si tari, luand pauza de la cele pe care le facem in fiecare zi, cautand sa ne facem placuti unii altora si sa ne oferim dragostea de care avem atat de multa nevoie.

Cele mai frumoase urari de Anul Nou sunt si ele alaturi de cei adunati pentru a celebra o sarbatoare. Urarile isi au rolul lor si sunt binevenite cu orice ocazie, cu atat mai mult cu ocazia sarbatoirlor de iarna care au un farmec deosebit si cand suntem deja obisnuiti sa ne transmitem mesaje de bine.

Poate ca intr-un anumit sens reusita unei sarbatori depinde de atitudinea cu care venim, cu care ne prezentam, de spiritul pe care il avem si cu care ne aducem fiintele impreuna. Iar urarile placute au rolul de a ne deschide spiritul catre o lume mai buna, cu dorinta launttrica nestramutata de a fi diferiti fata de ce a fost pana in trecut, de a fi mai buni de acum incolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.