Butelie cu heliu

2

Este imposibil să îți imaginezi o adevărată petrecere fără baloane. Atât adulților, cât și copiilor le place când sărbătoarea este decorată cu baloane în culori strălucitoare. Iar cele mai festive printre baloane, sunt cele umflate cu heliu. Gazul ușor ridică baloanele în sus. Baloanele cu heliu pot decora tavanul sălii, pot oferi copiilor să alerge și să se joace cu ele, să creeze  ghirlande și să le înalțe spre cer, legând o jucărie mare de pluș sau un felinar de hârtie, completând sărbătoarea cu o acțiune simbolică. Există multe idei de utilizare a baloanelor cu heliu, și oricare dintre ele va conferi sărbătorii un design festiv unic. Prin urmare, dacă vrei să-ți decorezi festivitatea cu baloane cu heliu, este imperativ necesar să cumperi o butelie cu heliu pentru baloane.

Adesea cumpărătorii de baloane se confruntă cu problema livrării acestora. Ghirlandele umflate nu sunt ușor de transportat, iar pentru complexitatea sporită a sarcinii, curierul va lua cu siguranță un comision. De aceea, mulți organizatori profesioniști de petrecere, și chiar și persoanele practice, preferă să cumpere baloane cu heliu și butelie cu heliu pentru a le umfla în mod personal. După utilizare,  butelia cu heliu poate fi depozitată în siguranță până la următoarea utilizare. Ca în orice afacere, există instrucțiuni care trebuie respectate atunci când se utilizează buteliile cu heliu.

Butelie cu heliu – Mod de utilizare

Dacă nu ai reductoare pentru butelia cu heliu, atunci poți pune balonul strâns pe ieșirea supapei. Deschide lent robinetul cu mâna și lasă heliul să intre în balon. Umplerea nu trebuie să se producă prea repede, altfel, procesul poate scăpa de sub control. Când balonul este plin, oprește alimentarea cu gaz și strânge gura balonului, apoi fă un nod sau leagă o panglică. Închide bine robinetul cilindrului și depozitează-l până la următoarea utilizare. Totul se face mult mai simplu decât ți-ai putea imagina. Dar asta nu este tot ce trebuie să știi, atunci când cumperi o butelie cu heliu pentru a umple baloane. Este important să respecți regulile de păstrare a acesteia dacă rămâne gaz în butelie, după ce ai umplut baloanele.

Butelie cu heliu – Sfaturi utile

O butelie cu heliu nu poate fi păstrată acolo unde temperatura aerului poate crește peste cincizeci de grade, și nu este, de asemenea, recomandat să o păstrezi într-o cameră rece mult timp. Depozitarea pe termen lung prevede în mod necesar o bună aerisire a încăperii.  Dacă butelia cu heliu este păstrată afară, aceasta trebuie ferită de ploaie și soare cu o copertină de protecție. Butelia cu heliu trebuie să stea întotdeauna în poziție verticală și să fie protejată de posibilele impacturi și agitare puternică. După umflarea balonului, poți atașa o supapă de închidere. Dacă butelia se descarcă de-a lungul timpului, înseamnă că nu ai strâns bine robinetul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.