Calculatoare second hand cu procesor i7 de ultima generatie

271

Se poate spune ca secolul 21 este secolul infomatiei. Piata este aproape sufocata de tot felul de gagdeturi cum ar fi : telefoane inteligente, ceasuri inteligente, televizoare cu acces la internet, dar nu in ultimul rand cu “batranul” calculator personal.

Poate ca ultimul dintre cele enumerate este cel mai raspandit in gospodariile oamenilor. Totusi acesta are o hiba destul de importanta si anume ca odata la o perioada de timp devine depasit si trebuie inlocuit. O varianta tot mai oferita de catre magazinele de comert online este cea a unui calculator second hand cu procesor i7.

Un astfel de calculator second hand cu i7 reprezinta o solutie foarte buna pentru cei care cauta un sistem de calitate, care sa functioneze rapid, la un pret convenabil.  

Cu toate ca nu este un sistem nou acesta este o varianta tot mai agreata de catre clienti datorita faptului ca raportul calitate – pret este foarte ridicat.  Diferentele de pret pot varia de la cateva sute de lei si chiar pana la peste o mie de lei in cazul laptopurilor mai scumpe. Totusi clientul nu poate spune ca este expus la vreun risc in momentul achizitiei acestui calculator second hand cu i7 deoarece ca orice alt sistem desktop vandut de catre comerciantul online, un calculator beneficiaza de o garantie egala cu a unui calculator nou nout, acordata chiar pe fiecare componenta in parte.  

In magazinele online se gasesc calculatoare second hand cu procesoare i7 de la Dell, Hewlett Packard, Fujitsu sau Lenovo. Acesti producatori renumiti ofera produse de calitate superioara, avand in spate experienta de zeci de ani. Sistemele PC fabricate in marile centre tehnologice cu siguranta ca vor fi utile timp de multi ani, fara a fi o problema achizitia la mana a doua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.