Calculeaza si alege-ti polita casco perfecta

245

Piata asigurarilor din Romania este una in care gasim o multime de firme care incearca prin ofertele sale sa vina in cat mai mult in intampinarea nevoilor consumatorilor, care in principal doresc polite de asigurare ieftine cu o raspundere completa.

Printre ele mai cunoscute firme de asigurari Gothaer, firma ce apartine de grupul german Gothaer, cu un capital ce apratine 100% acestora, vine pe piata cu servicii de asigurare si reasigurare atractive, ce prezinta standarde de calitate ridicate.

Cei de la Gothaer ofera clientilor sai posibilitatea de a alege polita de asigurare perfecta pentru nevoile lor in functie de aria sau domeniu de activitatea, in acest sens, cei de la Gothaer ofera asigurari pentru masina, pentru locuinta si medicale, acestea sunt cele mai accesate, in plus, acestia detin si polite de asigurare mult mai specifice, ca de exemplu cele pentru afaceri sau pentru transplant cu celule stem.

Asigurarile de tip casco sunt unele din cele mai accesate polite de asigurare, acestea te ajuta in plata cheltuielilor aferente daunelor produse automobilului din accidente, provocate din culpa proprie, dar si a daunelor din furturi si multe altele.

Cei de la Gothaer ofera posibilitatea clientilor un calculator pentru valoarea politei de asigurare casco, aceta depinde de mai multi factori, in primul rand de modelul de autoturism, de tipul acestuia, de anul de fabricatie, de tipul de combustibil, iar mai apoi in functie de acoperirea pe care o alegi. In general, politele de asiguare casco au o acoperire a daunelor provocate din accidente rutiere, precum si pentru vatamarea soferului sau altor persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.