Calendarele personalizate – o idee apreciata pentru cadouri corporate sau familiale

563
Publicitate

Oamenii folosesc in permanenta un calendar de perete sau un calendar personalizat de birou pentru a tine pasul intr-un mod mai usor cu toate activitatiile pe care le desfasoara in viata de zi cu zi.

Publicitate

Calendarele personalizate de birou oferite de Gamma Digital Printing din oferta pentru 2017 este un produs util si durabil, ce promite sa ii incante pe cei carora le este daruit atat ca o forma de protocol pentru companii, cat si un cadou deosebit pentru familie.

Aceste calendare personalizate de birou ofera libertatea de a alege: 12 file personalizate, pe care se vor printa imaginile clientului, inclusiv colaje, mesaje sau casete de text. Astfel ca, filele sunt imprimate pe o fata din carton, ce transmit cu usurinta eleganta si surprind prin claritatea imaginilor printate. Calendarele personalizate au o greutate mica si nu vor avea probleme de transport sau alte cereri dificile atunci cand vine vorba de impachetare. Pretul acestor calendare personalizate de birou WIDE este de numai 9 lei/bucata si pot fi rapid comandate prin acest formular simplu.

Marele avantaj al acestor calendare personalizate de birou este libertatea de a alege grafica pentru fiecare fila in parte si vine alaturi de un model de carcasa unic in Romania.

Relatiile de afaceri se pot intari prin cadouri precum calendare personalizate de birou

Astfel de calendare personalizate de birou sunt un protocol potrivit si eficient pe termen lung, iar angajatii, clientii si colaboratorii il vor folosi in munca de zi cu zi fiind si o ocazie de a admira fotografiile din calendarele personalizate cu dedicatie, cu mesaj si bucurie.

Oferirea cadou de calendare personalizate de birou este o metoda eficienta de diferentiere, de marketing, pentru promovarea imaginii companiei, a serviciilor si a produselor oferite de companie pe durata intregului an.

Chiar daca valoarea calendarelor personalizate este doar una simbolica, de protocol, ele prezinta aprecierea din partea angajatului si atragerea de noi clienti pentru companie. Asadar, cu un cadou corporate, cum sunt calendarele personalizate de birou, nu se poate da gres niciodata.

Calendare personalizate de birou – o optiune care defineste un cadou cu stil

Calendarele personalizate de birou reprezinta atat un mod de a promova compania, cat si un cadou deosebit pentru persoanelor dragi.

Este un cadou frumos, elegant si, in primul rand, util familiei sau prietenilor personalizadu-l cu fotografii memoristice, citate inspirationale etc. Cu siguranta il vor aprecia pe tot parcursul anului.

Agentia de productie publicitare Gamma Digital Printing ofera libertatea de alegere a graficii pentru fiecare fila, cele mai bune servicii de print si carcasa calendarului pentru o pozitionare frumoasa pe birou.

Calendare personalizate de birou 2017

Gamma Digital Printing are pentru acest sezon vesti bune!

A inceput sa se pregateasca pentru anul 2017 cu o colectie de calendare personalizate de birou dedicata pentru fiecare tip de client in parte. Acestea reprezinta un cadou util si elegant, calendarele persoanalizate de birou pot fi oferite atat angajatilor in semn de recunostinta, clientilor pentru promovare, dar si persoanelor dragi, personalizandu-l dupa bunul plac.

La Gamma Digital Printing, oferta de servicii tipografice este extrem de atractiva, preturile sunt extrem de competitive, iar rezultatele oferite sunt pe masura asteptarilor celor mai pretentiosi clienti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.