Calitatile de care ai nevoie ca model de videochat

0

Videochatul a devenit un domeniu vizat de tot mai multe tinere care stiu exact care sunt obiectivele ce doresc sa si le indeplineasca. Daca pana acum ceva vreme, jobul de model in videochat era privita cu o oarecare suspiciune de marea majaoritate, iar tinerele care lucrau intr-un studio se confruntau cu nenumarate prejudecati, astazi, multe dintre conceptii s-au schimbat radical, iar modelele se declara pe zi ce trece tot mai multumite de avantajele pe care le presupune aceasta industrie.

Datorita faptului ca a devenit un domeniu realmente competitiv in randul tinerelor, foarte multe dintre acestea doresc sa afle care sunt pasii de baza care ar putea sa le conduca catre realizarea unei cariere de succes in videochat.

Maryna, trainer si totodata model activ la BeYou-Studio.ro te invata care sunt calitatile pe care va trebui sa mizezi daca iti doresti sa te bucuri de pachetul de beneficii pe care ti-l poate oferi un studio de videochat.

  1. Profesionalismul

Lupta pentru a te face remarcata intr-un mediu in care activeaza deja un numar destul de mare de fete dornice de performanta este una destul de grea. Din acest motiv, este esential sa adopti o atitudine profesionala si sa iti stabilesti anumite teluri pentru care sa fii pregatita de munca si devotament. Prin prisma faptului ca acest job nu este unul foarte solicitant, multe tinere tind sa devina mult prea relaxate si nu se implica intocmai cum ar fi nevoie.

  • Perseverenta

Principalul motiv care sta la baza intentiei oricarui model de a lucra intr-un studio videochat Bucuresti este constituit de latura financiara. Insa putine stiu ca fara o ambitie puternica si o dorinta reala de perseverenta, veniturile vor ramane la un nivel mediu. O implicare activa  determina niste rezultate cu adevarat fabuloase.

  • Originalitatea

In ultimii ani, numarul de modele ce activeaza pe platformele de videochat a cunoscut o crestere foarte mare . Pentru a reusi sa fii remarcata si sa te evidentiezi in fata membrilor care iti vor vizualiza profilul, este necesar sa pui accentul pe originalitate si sa punctezi pe calitatile care te ajuta sa te diferentezi de restul modelelor. Performanta se obtine pe baza aprecierilor si solicitarilor din partea utilizatorilor, iar atunci cand vei incerca sa copiezi alte modele sau sa actionezi doar pe baza unor indicatii stricte din partea echipei , nu vei reusi sa starnesti si sa mentii interesul celor care iti acceseaza camera te de chat.

  • Aspectul fizic

Exista o disputa cu privire la acest aspect in sensul ca exista voci care sustin ca aceasta parte e cea mai importanta, in timp ce altele considera ca nu are nicio insemnatate aspectul fizic. Adevarul este ca imaginea pe care o afisezi are o relevanta foarte mare deoarece (la fel ca si in viata reala) este prima etapa cu care ia contact orice membru de pe platforma, motiv pentru care va trebui sa oferi o mare atentie ingrijirii tale personale si tinutelor pe care le imbraci. Cu toate astea, nu trebuie sa te bazezi doar pe aceasta calitate, va trebui sa depui un efort pe masura si in dezvoltarea altor abilitati ce tin de comunicare, atitudine si personalitate pentru ca frumusetea ta poate fi umbrita de lipsa aptitudinii in relationarea cu cealalta persoana.

Be You Studio constituie una din alegerile favorite ale mai multor tinere doritoare de independenta financiara. Acesta si-a castigat notorietatea datorita performantelor si aprecierilor pe care le-a obtinut cu partenerii internationali, primind titlul de „Official Preferred Studio” din partea Cams.com. Munca si performantele modelelor au fost mereu apreciate si ele, prin castigarea unor titluri importante in ultimii ani in cadrul summitului Bcams.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.