Cand sa cumperi etichete industriale si folii adezive

226

Etichetele industriale sunt de fapt folii adezive realizate special pentru diverse companii din diferite domenii, cum ar fi electronica, IT, telefoane mobile, publicitate sau fashion. Se deosebesc de etichetele normale din punctul de vedere al materialelor din care sunt produse si a mediului in care sunt folosite. Principalul scop al acestora este de a atrage clientul si de a-l face sa recunoasca emblema si culorile companiei. Etichetele se produc la comanda clientului, avand forma, marimea si modelul conform cerintelor si nevoilor companiei. Ele pot fi si de tip sigiliu, si acestea fiind usor de utilizat si de asemenea pot fi personalizate.

In functie de caracteristicile solicitate, etichetele industriale pot fi permanente, temporare, reflectorizante, fotoluminiscente, magnetice. Cele fotoluminiscente au o gama larga de intrebuintari, fiind utilizate pentru a semnaliza mai bine anumite lucruri, pentru a iesi in evidenta si a fi vazute imediat. De asemenea ele pot fi vazute chiar daca este intuneric in incapere sau afara pe timpul noptii. Acestea pot fi folosite pentru semnalizarea unei scari, a unei usi, a unei intrari sau iesiri. 

Etichetele industriale pot fi comandate de la producatorii de folii adezive. Si in Romania exista foarte multe companii ce au ca obiect de activitate acest domeniu. Pretul lor difera in primul rand in functie de materialul din care este confectionat, apoi in functie de complexitate, de marime. Preturile se pot negocia in functie de cantitatea comandata. Se pot face comenzi si online, fara sa fie nevoie deplasarea pana la producator, iar pentru plata se poate opta dintre plata online, cu ordin de plata sau ramburs la primirea coletului. 

Pentru a veni in ajutorul clientilor sai, companiile au produs si aparate de etichetare industriala. Cu acesta se pot imprima etichetele alegandu-se textul ce urmeaza sa fie tiparit. Pretul acestora poate porni de la 80 euro si poate ajunge chiar si la 800 euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.