Cand trebuie sa te prezinti la cabinet alergologie – vezi simptomele principale

262
Publicitate

Despre cabinet alergologie

Alergologia este specialitatea medicala care se ocupa in mod direct cu studierea, diagnosticarea si tratarea bolilor alergice, care includ tulburari de imunoreglare, dar si imunodeficiente fiind efectuate la un consult alergologic in cadrul unui cabinet de alergologie.

Publicitate

Fiecare sistem imunitar reactioneaza in mod diferit la contactul cu multitudinea de substante, produsi chimici sau biologici chiar daca acel contact se realizeaza pe cale aeriana, digestiva sau cutanata.

Mucegaiul, polenul, acarienii, dar si alte substante diverse care in mod normal sunt inofensive pentru multe persoane sunt novice, deoarece le pot provoca reactii alergice. Bolile de alergologie au devenit destul de dese in ulimii ani si din ce in ce mai multi pacienti se prezinta imediat la cabinet alergologie.

De ce sunt produse aceste alergii?

Peste 90% din alergii sunt cauzate doar de cateva alimente: lapte, oua, grau, soia, arahide sau peste. Factorii din mediul inconjurator, substantele chimice sintetice sunt, de asemenea, principala cauza a acestor alergii. Principalele produse sunt urmatoarele: medicamente, produse cosmetice, animale, insecte, polen, praf, par de animale. Daca aveti cel putin unul dintre urmatoarele simptome, trebuie sa mergeti la sectia de alergii aici pentru consultare detaliata a alergiilor sau utilizati formularul urmator pentru a face o programare pentru experti pentru tratarea acestor probleme.

Cum ne tratam

Este recomandat sa te tratezi la un cabinet de alergologie.

Pentru a trata aceste tipuri de boli, este necesar sa faceti o programare la consultatia intr-un cabinet de alergologie precum cel de la clinica medicala Romgermed pentru a identifica mai intai alergenul. Acesta este rezultatul anumitor tipuri de teste bazate pe teste care aplica diversi alergeni. Aplicarea lor se poate face in trei moduri diferite:

  • Prin aplicare pe piele (prin picurare de alergeni direct pe piele);
  • Injectie subcutanata (injectarea alergenului sub piele);
  • Prin aplicarea plasturelui (direct pe piele; poate dura cateva zile).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.