Cardul de combustibil sau noua generatie auto

258

Cardul de combustibil UTA vine in ajutorul soferilor si detinatorilor de firme de transport. Daca inainte era dificil pentru transportatori sa administreze toate cheltuielile pe parcursul transportului, acum a devenit mai simplu ca niciodata. Din nevoia de a gestiona costurile si de a tine o evidenta clara asupra cheltuielilor, Union Tank furnizeaza carduri full-service pentru transportatorii de marfuri si pasageri.

Prin serviciile UTA, managerii au vizibilitate la toate cheltuielie realizate prin cardul de combustibil de catre ei sau angajati. Folosind cardul de combustibil UTA, ei au acces la servicii pe toate rutele din Europa: de la alimentarea vehiculelor cu carburant, pana la decontarea taxelor de drum sau la recuperarea TVA-ului. Statiile partenere UTA au fost selectate special pe rutele parcurse de camioane și autobuze de mare tonaj.

UTA Drive & Save® este un serviciu inclus in cardul de combustibil si o solutie de management a flotei auto care ofera transportatorilor control optim asupra costurilor. Aici se pot crea rapoarte detaliate pentru cheltuielile lunare si se pot face analize de consum.

Decontul taxelor de drum din Europa se face in conditii avantajoase, fara numerar. Astfel, se economisesc timp si bani prin utilizarea dispozitivelor OBU, in special UTA MultiBox®.

Cei interesati pot cere o oferta personalizata pentru cardul de combustibil UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.