Cardul de masa – un instrument la indemana tuturor salariatilor

601
Publicitate

In fiecare an, tehnologia avanseaza si ne face viata mai usoara, eficientizandu-ne activitatile. Daca aducem in discutie tichetele de masa, acestea reprezinta un exemplu clar de avans tehnologic: clasicele bonuri de masa pe hartie sunt acum emise si sub forma cardului de masa.

 

Publicitate

Cardul de masa Ticket Restaurant® de la Edenred este incarcat cu tichete de masa si se utilizeaza ca un card obisnuit de plata. Se poate acorda suma de 9.41 lei pentru fiecare zi lucratoare efectuata intr-o luna, iar modul de utilizare este simplu si eficient. Astfel, cardul de masa Ticket Restaurant poate fi folosit pentru produse alimentare atat in magazine si supermarketuri, cat si in cofetarii, patiserii sau restaurante. Cu alte cuvinte, intrebuintarea ramane aceeasi, dar scopul este de a usura plata la casele de marcat, de a simplifica procesul de distribuire a tichetelor de masa si de altfel, de a-l moderniza.

 

Varianta imbunatatita a tichetelor de masa se reincarca prin cateva clickuri  de catre angajator, iar angajatii primesc contravaloarea acestora mai rapid, direct pe card. Aplicatia pentru mobil si platforma online pentru utilizatori faciliteaza consultarea soldului de pe card in timp real. Mai mult decat atat, contul personal ajuta la mentinerea unei evidente a platilor efectuate. Crearea contului se poate face dupa primirea cardului, pe platforma online si in aplicatia mobila.

 

Beneficiile suplimentare aduse angajatului prin cardul de masa constau in flexibilitatea platilor aferente cheltuielilor alimentare, efectuarea de plati rapide „contactless” si exacte si posibilitatea de a bloca imediat cardul in caz de pierdere sau furt. Tichetele de masa pe card ii ofera angajatorului posibilitatea sa ofere beneficii extrasalariale angajatilor sai, fiind scutit de plata taxelor si impozitelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.