Cardul Ticket Restaurant de la Edenred este acceptat in toata tara

301

Edenred, marele furnizor de solutii integrate pentru orice companie, ofera angajatilor un beneficiu extrasalarial. Aceste solutii constau in bonuri de masa, tichete cadou sau tichete sociale, vouchere, tichete de cresa si tichete de ingrijire medicala. Dintre aceste tipuri de recompense, ne vom opri la cardul Ticket Restaurant.

 

Cardul Ticket Restaurant de la Edenred reprezinta o modalitate eficienta de plata pentru orice angajat. In calitate de angajator ii poti oferi salariatului posibilitatea de a alege intre tichetele de masa pe hartie si tichetele de masa pe card. Varianta din urma este una moderna si foarte utila. Plata in sistem contactless este valabila pentru cardul Ticket Restaurant, care poate fi utilizat atat in magazine si supermarket-uri, cat si in  cofetarii, patiserii sau restaurante.

 

Avantajul utilizarii cardului de masa este ca se poate folosi in toata tara si este acceptat de majoritatea comerciantilor, fie ca ne referim la comercianti mici, supermarketuri sau hypermarket-uri.

 

Sistemul de plata prin intermediul tichetelor de masa pe card este recent aprobat si se aplica pentru produsele alimentare sau mancare. Astfel, in cazul in care compania ta nu utilizeaza inca acest sistem pentru acordarea de beneficii extra salariale, poti solicita serviciul sau recomanda o alta companie. Cardul cu tichete de masa reprezinta o solutie avantajoasa atat pentru angajator, cat si pentru salariat. Alte detalii in ceea ce priveste cardul Ticket Restaurant al tichetelor de masa, gasiti pe site-ul companiei Edenred.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.