Cardurile de combustibil pentru transport extern fac alimentarea mult mai rapida

278

Alimentarea cu cardul de combustibil te scuteste de  timp si iti ofera reduceri consistente la carburant. UTA este unul dintre principalii emitenti de carduri de combustibil si de servicii din Europa pentru transportul comercial de marfa si transportul pasagerilor si iti propune o solutie simpla si utila pentru gestionarea cheltuielilor de pe parcursul transportului intern si extern.

 

Cardurile de motorina extern se pot utiliza in Europa, fiind recunoscute in 40 de state membre UE,  acceptate in peste 36.000 de mii de statii de alimentare, la 51.000 de puncte de lucru. Soferul poate folosi cardul pentru alimentarea cu carburant, pentru decontarea taxelor de drum si de pod, taxele de tunel sau feribot sau pentru eventualele servicii de asistenta necesare in cazul unor situatii de urgenta. Cardul UTA ofera o solutie rapida, intrucat este acceptat pentru orice tip de  alimentare, iar soferul nu mai trebuie sa stea la coada pentru a deconta taxele de drum cu cardul de motorina extern totul se simplifica. Operatorii UTA raspund la orice intrebare legata de cardurile de combustibil extern. De altfel, pe site este disponibila o lista cu posibile intrebari si raspunsuri. Daca ai intrebari suplimentare, apeleaza numarul 0213065900 sau ne poti lasa numarul tau de telefon pe site si vei fi contactat.

Pentru utilizarea cardului, soferii au nevoie doar  de un cod pin, pentru o securitate sporita. Punctele de acceptare a cardului UTA sunt disponibile pe www.uta-romania.ro si pe aplicatia mobila UTA, pe care orice sofer ar fi indicat sa o instaleze, intrucat aplicatia ofera multe informatii utile despre rutele cele mai eficiente si pretul carburantului.

Pentru a afla si alte beneficii de care te poti bucura folosind cardul de carburant pentru transportul extern, poti consulta site-ul UTA sau poti apela serviciul de asistenta.  

 

card_big
Cardul de combustibil UTA pentru transportatorii ce calatoresc in Europa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.