Cardurile de la UNION TANK Eckstein pot fi folosite pe toate rutele din Europa

239

UNION TANK, cunoscuta drept UTA, ofera transportatorilor internationali si nationali servicii pentru alimentarea cu carburant, decontarea taxelor de drum, rambursarea taxelor si servicii aditionale, prin intermediul cardului de combustibil care poate fi folosit pe toate rutele din Europa. Cardurile pot fi utilizate in 40 de state europene, fiind extrem de utile si usor de utilizat.

Cardul UTA este foarte apreciat de companiile din domeniul transporturilor, si poate fi folosit  nu doar in Romania, ci si peste granite. Alimentarea cu carburant se face extrem de usor, fara numerar, iar in functie de volum se acorda discounturi importante.

Clientii UNION TANK au la dispozitie una dintre cele mai mari retele de statii de servicii din Europa. La aceste statii pot alimenta fara numerar si de asemenea pot beneficia de alte servicii aditionale.

Un astfel de card are atribuit un cod PIN, aceasta fiind o masura de securitate ce te scuteste de griji. pentru transparenta, in factura emisa vei gasi toate detaliile legate de aliementarile cu combustibil per vehicul. In cazul in care cardul a fost pierdut, el poate fi blocat extrem de usor, cu un apel la call-center.

Cardurile de la UNION TANK sunt utile nu doar pentru a alimenta cu combustibil, ci si pentru o serie intreaga de servicii necesare transportatorilor. In afara de faptul ca beneficiezi de asistenta non-stop in situatii de pana sau avarie, fapt ce este vital in unele situatii extreme, clientii UNION TANK au parte si de servicii de decontare a taxelor de drum din majoritatea tarilor din Europa, precum si servicii de recuperare a TVA-ului.

card_big

Cu o experienta de peste cinci decenii in acest domeniu de activitate, destinata atat detinatorilor de flote mari, dar si medii sau mici, compania UNION TANK iti va deveni un aliat de nadeje si un sprijin extrem de util care iti va usura intreaga activitate de transport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.