Casa de expeditii – principalul partener pentru piata de expeditii

303

O casa de expeditii este o parte extrem de importanta in activitatile de transport. Casa de expeditii joaca un rol exprem de important, deoarece aceasta este intermediarul pentru livrarea marfurilor. Practic, casa de expeditii se ocupa sa gestioneze optim atat cererile, cat si ofertele pentru transportul de marfa astfel incat aceasta va calcula intotdeauna varianta potrivita din punct de vedere financiar pentru companiile care doresc sa transport marfa si pentru transportarii care se vor ocupa de acest serviciu.

De ce este benefica o colaborare cu o casa de expeditii?

Avantajul colaborarii cu o casa de expeditii este unul atat de natura financiara, cat si de natura profesionala. Este cunoscut faptul ca o casa de expeditii ofera avantajul de a raspunde intr-un mod profesionist tuturor cerintelor transport pentru orice tip de marfa si catre orice destinatie din lume, fie ea nationala sau internationala. Avand in vedere obiectul activitatii pe care o presteaza, o companie de genul aceste isi asuma o responsabilitate mare, egala cu cea a transportului, avand in vedere traseul pe care marfa respectiva il va parcurge pana ajunge la distinatia finala si solictitat.
Chiar daca in ultima perioada transporturile rutiere au avut o scadere, solicitarile catre casele de expeditii s-au dezvoltat foarte mult, majoritatea companiilor incepand sa apeleze din ce in ce mai des la ele. De asemenea, pentru transportatori este mult mai convenabil sa apeleze la serviciile unei case de expeditii, deoarece acestia vor avea orarul lin intr-un mod eficient, iar cursele doar de dus vor fi eliminate.
Cum se intampla acest lucru?

Daca un transportator are o livrare in orasul Y, iar din orasul Y nu mai are nicio comanda pentru drumul de intoarcere, colaborarea cu o casa de expeditii il va putea ajuta sa aiba un transport de efectuat si pe drumul de intoarece, astfel ambele parti au de castigat.

Rilvan Group – casa de expeditii pe care va puteti baza intotdeauna

Daca aveti nevoie sa apelati de serviciile unei case de expeditii de incredere puteti sa apelati la Rilvan Group. Rilvan Group este una dintre cele mai respectate casa de expeditii din Europa de Est pentru toate tipurile de transport, avand o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu.
Rilvan Group este membru afiliat la asociatii inernationale de renume din acest domeniu precum FIDI, IAM, EuRA, FEDEMAC, WCA si IPATA.
Astfel, toate serviciile oferite de aceasta companie se desfasoara respectand intotdeauna etica si regulile de conduita ce sunt specifice acestei industrii. Tot personalul din cadrul acestei companii este acreditat pentru a oferi cele mai bune servicii de fiecare data.
Sediul companiei este localizat in Bucuresti, Romania, punct de unde se deserveste toata lumea prin intermediul partenerilor internationali cu care colaboreaza.

casa de expeditii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.