Casa- De la A la Z

516
Publicitate

Pentru a construi o casa in ziua de azi ai nevoie de destul de multe resurse. In primul rand ai nevoie de resurse financiare destul de mari, pentru ca stim cu totii  ca in ziua de azi toate lucrurile costa mult si mai ales materialele de constructie si mana de lucru de care ai nevoie pentru construirea unei case. Insa atunci cand doresti sa incepi construirea casei tale trebuie sa te inarmezi si cu multa rabdare, iar aici nu ma refer la rabdarea de care ai nevoie pentru constructia propriu- zisa a casei, ci la cea de care ai nevoie pentru a face rost de actele fara de care nu poti incepe constructia casei. Si aici ma refer strict la birocratia din Romania, care se pare ca nu s-a schimbat niciodata si care este una parca tot mai inceata odata cu trecerea timpului. Insa asta este, trebuie sa te conformezi si sa fii rabdator pana ce proiectul casei tale este aprobat si primesti autorizatia de constructie a acesteia. Trebuie mentionat aici ca nu este indicat sa te apuci de constructia casei pan ace proiectul nu este aprobat si pana nu detii autorizatia de constructie, pentru ca atunci cand vine vorba de datul amenzilor, autoritatile pot fi foarte rapide.

Dupa ce detii autorizatia de constructie a casei tale, nu mai ramane decat sa contactezi o firma de constructii, care sa se ocupe de constructia casei tale de la A la Z. Si aici este indicat sa te interesezi pana gasesti o firma de constructii care se respecta si care pune pret pe serviciile ce le ofera. Mai mult decat indicat, este sa stai pe langa muncitori atunci cand ai timp, pentru a te asigura ca acestia respecta proiectul si folosesc materialele asa cum trebuie. Iar cand spun asta ma refer in special la faptul ca, in cazul in care la fundatie de exemplu, nu este bagata cantitatea de ciment care trebuie, atunci aceasta nu va fi una solida, iar in timp va avea un mare cuvant de spus in ceea ce priveste deteriorarea casei. Si spun asta deoarece fundatia este cu adevarat sustinerea casei si de ea depinde toata constructia, iar daca ea este una solida, atunci si casa va fi una solida.

Publicitate

Un lucru destul de important in constructia unei case si care te fereste de fenomenele naturale de afara este acoperisul. Tocmai de aceea este indicat sa dai o atentie deosebita casei tale atunci cand vine vorba despre realizarea acoperisului si geamuri termopan, iar pentru asta sa angajezi o firma specializata in realizarea de acoperisuri. Realizarea de acoperisuri poate fi facuta in mai multe feluri, iar aici aveti si dumneavoastra un cuvant de spus, deoarece dumneavoastra sunteti cel care va alege materialul din care sa fie realizat acoperisul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.