Case de inchiriat si de vanzare in Bucuresti la Regatta

536
Publicitate

Tinand cont de cresterea pietei imobiliare din ultimii ani, incepand cu redresarea financiara din 2012 si ajungand la contextul actual al unui interes din ce in ce mai mare fata de achizitionarea de case in zonele cele mai elegante ale capitalei, va recomandam Compania Imobiliara Regatta pentru o oferta variata de case de vanzare si de inchiriat in Bucuresti.
Cu preponderenta in nordul Bucurestiului si in zonele centrale, ultracentrale si rezidentiale, ofertele de case de vanzare sunt puse la dispozitia dumneavoastra de catre specialistii ce reprezinta compania imobiliara.

Publicitate

Compania ofera case de vanzare in Bucuresti

Recent, compania a scos la vanzare aproximativ 360 de constructii, in zona imobiliara crescand interesul pentru vile de lux, odata cu cererea de inchiriat locuinte.

Preturile pentru case de vanzare in Bucuresti pot varia in functie de finisajele, amplasarea si facilitatile de acces pe care le are respectivul imobil. Astfel, preturile incep de la 90.000 euro, putand atinge suma de 10.000.000 euro, pentru o superba vila din Aviatorilor. Casa respectiva are suprafata de 1464 mp, salon central si camera de receptie, precum si 3 camere de depozitare si doua dressing-uri.

Predomina imobilele scoase la vanzare de catre compania imobiliara in Corbeanca (in numar de 19), Pipera (19 cladiri) si Snagov (16), recomandate de spacialistii Regatta.

Imobiliara Regatta propune case de inchiriat in Bucuresti

In ceea ce priveste departamentul inchirieri case, oferta Companiei Regatta incepe de la 800 euro/luna pentru o vila de 4 camere din Baneasa, ajungand la 29.000 euro/ luna.Situata in zona Dorobanti, casa beneficiaza de amenajari de exceptie, este situata foarte aproape de parcurile Kiseleff si Hereastrau si are acces la mijloacele de transport in comun si supermarketuri.Stilul de constructie este art deco, imobilul fiind prevazut cu sistem de climatizare Samsung DVM.
In momentul de fata, exista 220 de case de inchiriat in Bucuresti in zone rezidentiale, majoritatea in Herastrau (6 case), zona Domenii (5) sau Primaverii (3).
Regatta va propune noi variante de case de inchiriat in Bucuresti, avand si o ampla oferta de vanzare. Compania Imobiliara Regatta isi extinde activitatea aducand in atentia clientilor noi oferte de case de inchiriat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.