Cate tipuri de dezinfectanti trebuie sa ai in casa si in ce situatii ii poti folosi?

415

De mici am fost sfatuiti sa ne dezinfectam mainile periodic, parintii fiind cei care ne indrumau sa frecam manutele cu sapun si spuma. Odata cu varsta, nu doar ca renuntam la aceasta actiune din lipsa de timp, ci uitam ca in propria noastra casa pot exista focare de infectie pregatite sa atace ce avem mai de pret, sanatatea.

Insa, nu totul este pierdut daca ne vom indrepta atentia catre folosirea unor dezinfectanti, solutii special pregatite pentru a elimina pana si ultimul germen ramas.

Dezinfectantii pe care nu trebuie sa ii lasi in urma

dezinfectanti

Epoca in care vorbim este cea a revolutiei in orice domeniu, iar in ceea ce priveste igiena si implicit curatenia, exista un avans extrem de mare. Astfel ca de la faimosul sapun de casa, facut de bunica in tuci, am ajuns ca astazi sa  folosim dezinfectanti diversificati, in functie de obiectele si  suprafetele pe care le dorim sterilizate.

Astfel, nicio locuinta nu trebuie sa faca rabat de la urmatoarele tipuri de dezinfectanti:

·         Alcoolul medicial, cunoscut pentru efectele sale antiseptice si antibacteriene.

·         Pastilele clorine, sau Cloramina

·         Dezinfectanti pentru pardoseli

·         Dezinfectanti pentru obiecte sanitare

·         Dezinfectanti pentru maini

Dezinfectanti si efecte antibacteriene

Igiena personala este extrem de importanta, iar de acest aspect suntem constienti! Pentru a preveni anumite boli, infectii sau afectiuni temporare este important sa folosim in casa deinfectanti cu efecte antibacteriene si antiseptice.

Pe langa alcoolul sanitar de care am mentionat mai sus ca face parte din aceasta categorie, putem vorbim si de celelalte produse. De exmplu:

Pastilele clorine – sunt dezinfectante menite sa inlature impuritatile apei, folosind principul de functionare al clorului

Dezinfectantii pentru pardoseli sunt extrem de important, intrucat suprafetele pe care pasim sunt cele care gazduiesc cea mai mare cantitate de microbi!

Dezinfectantii pentru obiectele sanitare – Vasul de toaleta este un alt obiect din casa, prieten cu bacteriile. El poate fi igienizat periodic, astfel incat sa nu existe niciun dubiu ca acesta nu poate fi folosit. De asemenea , para de dus sau robinetii pot beneficia de acelasi tratament de dezinfectie.

Ai de gand sa ai in casa ta o serie de dezinfectanti cu efecte antibacteriene? Atunci spune da shoppingului online, intrand pe dacris94.ro. Aici vei gasi cele mai bune preturi pentru cei mai eficienti dezinfectanti, iar casa iti va multumi pentru ca te ocupi de dezinfectia sa intr-un mod profesionale!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.