Category Buyer, expertul in achizitii care aduce in premiera in Romania serviciul de externalizare achizitii

509
Publicitate

Echipa Category Buyer aduce in premiera in Romania un concept inovativ pe domeniul de eficientizare si reducere costuri: externalizarea achizitiilor. Prin externalizarea acestui departament se obtine o reducere considerabila a costurilor ce pot fi redirectionate pentru dezvoltarea companiei. Experienta si profesionalismul echipei Category Buyer ofera garantia unui serviciu de cea mai inalta calitate, scaderea costurilor neafectand in nici un fel calitatea finala a serviciilor oferite de clienti.

Externalizare de achizitii, reduceri de costuri fara compromisuri

Publicitate

Echipa CategoryBuyer.ro prezinta intr-un mod transparent modul in care un expert achizitii are capacitatea de a reduce costurile si a eficientiza procesul de achizitii, respectand in acelasi timp standardul de calitate al companiilor cliente. Reducerea de costuri nu trebuie sa insemne compromisuri ci dimpotriva, optimizare, eficientizare, calitate si profesionalism.

Pentru a tine ridicat nivelul de calitate al serviciilor, se respecta intotdeauna cerintele clientilor, standardele acestora si termenul de livrare, echipa dedicandu-se fiecarui proiect in parte si nevoilor specifice fiecarui client. Eficientizarea la cele mai inalte standarde care intrec asteptarile clientilor si ofera companiei posibilitatea de dezvoltare rapida prin redirectionare de fonduri, devenind astfel mai competitiva, este motivul pentru care managerii companiilor mijlocii si mari ar trebui sa profite de aceste servicii oferite in premiera in Romania.

Category Buyer garanteaza diminuarea preturilor

Experienta echipei Category Buyer in domeniul achizitiilor, dar si strategia de negociere pentru volume mari, cumulate de la companiile colaboratoare cu nevoi similare, fac posibila obtinerea celor mai bune preturi de la furnizori, preturi pe care un departament intern de achizitii nu le-ar putea obtine niciodata datorita limitarilor.

Reducerea de preturi pe acest segment inseamna in mod direct imbunatatirea raportului pret calitate, pretul scade dar calitatea nu are de suferit.

Costurile sunt reduse din mai multe puncte de vedere:

  • Reducerea costurilor fixe si variabile cu salarii, prime, traininguri, utilitati, spatiu;
  • Reducerea costurilor prin capacitatea de negociere a echipei Category Buyer, care nu negociaza niciodata in numele companiei pentru care lucreaza, oferind astfel o politica stricta de confidentialitate.

Serviciul Just in Time

Un alt serviciu oferit in premiera pentru eficientizare maxima si reducere de costuri este serviciul Just in Time sau exact la timpul potrivit, o filozofie organizationala care se bazeaza pe ideea de a calcula si planifica precis achizitiile si activitate de productie astfel incat stocurile sa fie reduse la minim. Acest concept este foarte greu de aplicat datorita dificultatii de mentinere a balantei intre cerere si productie.

Colaborarea cu un expert in achizitii din echipa Categorii Buyer ofera companiei posibilitatea de a se folosi de aceasta filozofie, renuntand la stocurile tampon, pentru ca expertul in achizitii garanteaza contractual ca fluxul este respectat, asigurandu-se ca clientul are intotdeauna exact ce este necesar, cat este necesar si atunci cand este necesar.

Aceasta este o solutie superioara de organizare a productiei ce are ca model un sistem dezvoltat in Japonia anilor 1960 ca raspuns al lipsei de spatiu pentru stocuri. Perfectionat, acest sistem poate eficientiza la maxim intregul proces de achizitie, reducand rapid costurile de depozitare, riscul pierderii calitatii si cel al producerii de stocuri nevandabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.