Catering Bucuresti sector 3 de la PremierCatering.ro

407
Publicitate

PremierCatering & Events este o firma care ofera clientilor din Bucuresti servicii de catering specifice pentru evenimente, acestia isi desfasoara activitatea pe piata de peste 10 ani timp in care, experienta dobandita in crerea unor preparate speciale si in livrarea acestora in timp util isi spune cuvantul acum in crerea unor evenimente de calitate, specifice unor servicii de cinci stele.

In tot acest timp de peste 10 ani in industria alimentara, cei de la Premier Catering au organizat peste 1000 de evenimete, din arii de activitatii foarte diverse, pentru clientii din Bucuresti. Acesta firma se recomanda prin acest portofoliu de 1000 de evenimente, dar si prin intermediul clientilor care au beneficiat de aceste servicii, cum ar fi Academia Romana, Academia De Studii Economice din Bucuresti sau chiar Camera de Comert.

Publicitate

Asadar, daca alegi sa organizezi un eveniment de catering in care servicii si meniurile sa fie unele cu un inalt standard de calitate, atunci firma de catering Premier Catering din Bucuresti sector 3 este solutia perfecta pentru un eveniment spectaculor.

Daca alegi Premier Catering, serviciile de care poti sa beneficiezi sunt unele complete, in care gasesti si servicii specifice de restaurand in care mancare este aranjata la mese, servita, iar dupa evenimente acestia ofera si servicii de curatenie si debarasare.

In alegerea meniului perfect pentru evenimentul tau de catering, cei de la Premier iti ofera posibilitatea de a alege din unul din meniurile specifice pe care acestia le-au conceput pentru evenimente specifice, cum ar fi cele corporate, cu prezentari, seminarii si training-uri, dar si cu meniuri pentru petreceri, in care putem sa gasim Cocktails Food, Bufet Suedez sau Coffee-Break.

Pe langa aceste meniuri, Premier Catering ofera meniuri ce acopera un segment de consumatori mult mai redus, cu produs vegetariene sau octolacto-vegetariene, venind perfect in ajutorul persoanelor care au un stil de alimentatie special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.