Catering evenimente in Bucuresti sector 2

495
Publicitate

Premier Catering este o firma din Bucuresti care organizeaza de peste 10 ani evenimente cu servicii de catering specifice, acestia de-a lungul anilor si-au format un portofoliul impresionat in care se regasesc peste 1000 de evenimente organizate, pentru clienti de seama din Bucuresti.

In timpul acestei activitate de peste 10 ani, cei de la Premier au acumulat o vasta experienta in organizarea evenimentelor, cu ajutarul careia acestia organizeaza acum niste evenimente reusite, cu servicii si preparate peste asteptari.

Publicitate

Apelarea la acesta firma de catering din Bucuresti sector 2 reprezinta o varianta foarte buna datoria experientei pe care au, dar si datorita serviciilor si meniurilor specifice, cu care acestia iti organizeaza evenimentul.

In ceea ce priveste preparatele aceste sunt prezentate in meniuri specifice pentru diferite evenimente, create de expertii Premier Catering impreuna cu bucatarii, pe baza experientei dobandite. Asadar, daca detii o firma si vrei sa organizezi evenimente specifice, poti sa apelezi la meniurile corporate, concepute special pentru evenimente precum prezentarile, training-urile sau receptiile. Meniuri asemanatoare gasesti si pentru petreceri in functie de mediul si scopul acestora.

Toate aceste meniuri vin in ajutorul clientilor in alegerea mult mai rapida a meniului perfect pentru evenimentul lor, care pot fi alese direct fara modificari sau pot fi personalizate in functie de preferintele fiecarui client sau in functie de specificul evenimentului.

Pe langa aceste meniuri clasice, cei de la PremierCatering au targetat si segmente de clienti nu atat de frecvent intalnite, oferindu-le celor care respecta un regim alimentar mai special, meniuri octolacto-vegetariene sau meniuri vegetariene, care pot fi facute la cerere sau pot fi alese din portofoliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.