Cautati cameraman nunta si botez? Echipa CKfoto va ajuta

412

Cu o vechime de 10 ani pe piata din Romania si beneficiind de aparatura de ultima generatie, oferind srvicii de editare foto si montaj video, prezenti in viata bucurestenilor la evenimente importante cum ar fi nuntile si botezurile, membrii echipei CKfoto va pot veni in ajutor si atunci cand cautati un cameraman pentru a imortaliza momente de la cele mai vesele petreceri, acelea de nunta si botez. Bazandu-se pe experienta, dar si pe calitatea aparaturii si oferind clientilor seriozitate si disponibilitate, specialistii CKfoto vor fi alaturi de dumneavoastra in toate fazele nuntii sau botezului, ajutandu-va sa gasiti cadrele si locatiile ideale de filmare. Totodata oferim si servicii de fotograf de nunta pentru cei itneresati.

Avand la dispozitie o camerã video de ultima generatie, cu filmare 4K si FullHD (care poate fi folosita si in biserica sau restaurant, fiind fara lampa de lumina), orice cameraman nunta si botez din echipa noastra poate realiza montaje video de exceptie.
Echipa noastra are la dispozitie si o camera video pentru filmare subacvatica (filmare 4K, Full HD, unghi de cuprindere foarte larg), un sistem ultramodern de stabilizare video Ronin M si, nu in ultimul rand, o drona echipata cu camera video profesionala, echipata pentru filmare Full HD, filmare 4K pentru o inaltime maxima de 0,5 km si o distanta maxima de 2 km.

Pentru a alege un cameraman experimentat, va puteti baza pe experienta tehnicienilor CKfoto in filmari de nunta si botez. Va recomandam sa aveti incredere in profesionalismul echipei tinere a acestui studio si sa optati pentru colaborarea cu CKfoto pentru a ramane cu amintiri pline de emotie, surprinse la nunta dumneavoastra sau cunocazia botezului unui nou membru al familiei.

La studioul CKfoto vor fi prelucrate cu grija imaginile surprinse in timpul nuntii sau botezului din familia dumneavoastra, echipa noastra asumandu-si si sarcina realizarii de montaje video efectuate ulterior evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.