Cautati o casa de vanzare in Bucuresti? Regatta va ofera solutii interesante

416
Publicitatelibris.ro

Conformandu-se trendului crescator al vanzarilor de proprietati imobiliare de genul caselor sau al apartamentelor din zonele de lux ale capitalei, specialistii agentiei Regatta au inclus in oferta bogata a companiei proprietati situate in zone selecte ale capitalei.

Clientii care doresc sa gaseasca o casa de vanzare in Bucuresti situata intr-o zona usor accesibila, de preferinta din nordul orasului sau dintr-o zona centrala sau ultracentrala, pot beneficia de selectia de locuinte incluse de specialistii companiei in oferta propusa de Regatta. In general, preferintele cumparatorilor se indreapta catre case din Bucuresti din Primaverii, Baneasa, Aviatorilor sau alte zone selecte din capitala, iar specialistii companiei Regatta aduc in atentia clientilor sute de variante deosebit de interesante.

Publicitateperfect-tour.eu

Daca va doriti o casa care dispune de cele mai moderne amenajari, situata intr-o zona de lux, oferta intocmita de specialistii companiei reprezinta un punct de pornire pentru o tranzactie imobiliara de succes. Sute de case au fost scoase la vanzare in Bucuresti, din randul carora peste 80 de locuinte sunt situate in Baneasa, 20 in Pipera, 17 in zona Snagov si 6  in Dorobanti. 7 oferte de acest fel au fost inregistrate in cartierul Cotroceni, in timp ce o casa superba a fost propusa spre vanzare pentru Calea Victoriei.

Doriti o casa de vanzare in Bucuresti? Alegeti oferta Regatta

Pentru familiile care cauta o casa de vanzare in Bucuresti exista anumite criterii de care este indicat sa tina cont. In consecinta, specialistii agentiei imobiliare au inregistrat la respectiva sectiune a site-ului vile situate in zone usor accesibile, in imediata apropiere a unor scoli, gradinite, parcuri, clinici sau unitati de tip after-scool, alaturi de marea varietate de terase, cafenele, saloane de fitness sau cosmetica disponibile in zonele selecte din Bucuresti.

Daca in zona Armeneasca au fost scoase la vanzare doua case, acestei regiuni ultracentrale din Bucuresti i se alatura o selectie de vile disponibile in nordul orasului si un numar considerabil de case propuse pentru Dorobanti, Floreasca sau Piata Charles de Gaulle.

O casa de vanzare cu 3 camere, situata in Primaverii-Mircea Eliade si avand suprafata de 170 mp, se vinde la pretul de 900000 euro prin intermediul companiei imobiliare Regatta, iar alte vile din Bucuresti au fost propuse spre vanzare la preturi care pot atinge suma de 10000000 euro. Acesta estepretul pentru care veti putea achizitiona o superba casa cu 20 de camere din zona Aviatorilor din Bucuresti. Stilul arhitectural deosebit al acestei case este completat de practicalitatea camerelor, imobilul fiind prevazut cu 8 bai, sali de dressing si avand mansarda de tip open space.

Daca doriti sa cumparati o casa superba, scoasa la vanzare intr-o zona eleganta din Bucuresti, specialistii Regatta va pot pune la dispozitie o gama larga de variante, pentru zone ultracentrale si din nordul capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.