Cautati un apartament de vanzare in Bucuresti? Regatta va ofera solutia

319

Specialistii agentiei imobiliare Regatta au constatat o crestere a cererii de apartamente de vanzare in capitala, conform trendului crescator din ultimii ani din domeniul acestui tip de tranzactii imobiliare. Familiile care cauta un apartament de vanzare in Bucuresti vor avea ocazia de a gasi unele dintre cele mai interesante proprietati incluse in selectia realizata de catre consultantii companiei imobiliare.

Astfel, in ceea ce priveste apartamentele din Bucuresti propuse spre vanzare, agentia a inregistrat sute de variante, aceste apartamente fiind localizate in zone selecte din oras. Regiunile de nord, dar si cartierele centrale si ultracentrale ale Bucurestiului se afla in mod permanent in atentia agentilor acestei companii de succes, iar clientii pot beneficia de ocazia unica de a cumpara un apartament intr-o zona deosebita a capitalei.

Un apartament de vanzare este disponibil in zona Parcul Carol, iar cartierul Baneasa este reprezentat de 21 de proprietati imobiliare de acest tip, inregistrate in cadrul sectiunii respective a paginii web a agentiei. 38 de apartamente au fost scoase la vanzare in zona Pipera, iar clientii interesati de locuinte din zone precum Primaverii, Nordului, Herastru, Dorobanti sau Aviatorilor vor descoperi variante extrem de interesante pe site-ul companiei Regatta.

Pentru familiile care doresc sa cumpere un apartament aflat intr-o zona selecta din Bucuresti, care sa fie usor accesibila si sa dispuna de terase, scoli, parcuri, magazine si centre de fitness de lux, specialistii companiei au pregatit o oferta bogata.

Oferte variate de apartament de vanzare in Bucuresti la Regatta

Agentia imobiliara Regatta studiaza in permanenta piata imobiliara, pentru a oferi clientilor sai unele dintre cele mai bune variante de apartament de vanzare in Bucuresti disponibile in capitala in aceasta perioada.

Orientata catre sectorul vanzarilor si inchirierilor de lux, agentia ofera cumparatorilor apartamente de vanzare in zone precum Pipera, Primaverii sau Herastru, de genul unui superb penthouse aflat in zona Nordului din Bucuresti si avand suprafata de 650 mp. Acest penthouse scos la vanzare este dispus pe doua etaje si dispune de hobby room, camera de copii, centrala termica, aer conditionat, crama, jacuzzi, sauna, dressing si terasa.

Acest superb apartament de vanzare din Bucuresti este disponibil pentru suma de 3000000 euro, iar cumparatorii vor putea beneficia de locatia centrala si amenajarile deosebite ale acestui penthouse ultramodern.

Pentru clientii care doresc sa cumpere un apartament intr-o zona deosebita din Bucuresti, specialistii agentiei Regatta au pregatit o serie ampla de propuneri, care includ locuinte superbe din regiuni selecte ale orasului. Apartamente cu facilitati deosebite si amenajari moderne isi asteapta cumparatorii, care pot beneficia de indrumarea si profesionalismul specialistilor companiei Regatta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.