Cauti apartament de vanzare in Bucuresti in zone ultracentrale? Alege oferta companiei Regatta

281

Pe baza trendului crescator al cererii de locuinte de vanzare in zone ultracentrale din capitala, agentia Regatta propune apartamente de vanzare in Baneasa, Primaverii, Dorobanti, Pipera sau Aviatorilor. Un aspect valabil pentru fiecare apartament inclus in categoria vanzare a agentiei imobilare Regatta este calitatea amenajarilor si a finisajelor, precum si locatia centrala. Pentru clientii agentiei care se afla in cautarea unui apartament de vanzare in Bucuresti in zone centrale, specialistii de la Regatta au pregatit oferte bogate, cuprinzand apartamente situate in cele mai cautate zone ale capitalei.

Orice apartament de vanzare in zone ultracentrale din Bucuresti ofera numeroase facilitati

Daca pentru zona Herastrau au fost inregistrate 69 de apartamente scoase la vanzare, iar 23 de astfel de locuinte sunt propuse la aceasta categorie pentru zona Nordului, agentia propune apartamente de vanzare si in zone precum Baneasa (20 oferte), Pipera (38) sau zona Iancu Nicolae. In ceea ce priveste centrul Bucurestiului, un apartament a fost scos la vanzare in zona Parcul Carol, 3 pe Calea Mosilor  si un apartament in Banu Manta.

Preturile pentru astfel de locuinte variaza intre 39.000 euro, pretul pentru un apartament de vanzare in Bucuresti aflat in Drumul Taberei, si 3.000.000 euro pentru un superb penthouse aflat in zona Nordului si avand suprafata de 650 mp. Considerata de multi ca fiind cea mai importanta zona rezidentiala din Bucuresti, aceasta regiune a capitalei ofera numeroase avantaje si facilitati. Accesul usor la mijloacele de transport si investitiile profitabile care se fac in aceasta zona sunt doar o oarte din argumentele care stau in favoarea tranzactiilor imobiliare pentru un apartament din aceasta zona din Bucuresti.

Conform ofertei intocmite de specialistii agentiei Regatta, 380 de apartamente au fost scoase la vanzare in Bucuresti, avand amenajari moderne, locatie centrala sau ultracentrala si beneficiind de terase, dressinguri, locuri de parcare si sisteme de incalzire si de ventilatie moderne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.