Cauti inchiriere apartament sau vanzare? Sute de oferte la Regatta

260

Vanzarile de aparrtamente din ultimele luni au marcat o crestere semnificativa in ultimele luni ale anului curent, observa specialistii de la Regatta. Incadrandu-se in acest trend ascendent inceput in ultimii ani, cererea de vanzare sau inchiriere apartament in Bucuresti a devenit mult mai pronuntata in ultimele luni din 2016, fapt ce a determinat consultantii Regatta sa analizeze minutios oferta vasta de inchiriere sau vanzare pentru orice apartament de lux din zonele rezidentiale ale capitalei.

In Baneasa, Pipera, Aviatiei, Dorobanti sau Primaverii s-au inregistrat numeroase apartamente scoase la vanzare sau de inchiriat, agentia avand astfel in jur de 180 de oferte de inchiriere la aceasta categorie, in zone precum Baneasa (20 de locuinte), Pipera (3 apartamente), Herastrau (46), Dorobanti (14) sau 1 apartament in zona Nicolae Caramfil.

Cauti locuinte de vanzare?Apartament spatios de vanzare in Primaverii, Dorobanti sau zona de nord

Preturile de vanzare a apartamentelor incep la 39000 euro pentru o garsoniera, putand ajunge in jurul sumei de 3000000 euro in cazul unui Penthouse de 650 mp din zona Nordului, cu 12 camere, prevazut cu terasa, dressing, mai multe bai, crama, jacuzzi si sauna, avand centrala termica, aer conditionat si garaj cu 3 locuri de parcare. Acest apartament tip penthouse este intr-une dintre cele mai importante zone rezidentiale din Bucuresti, avand acces la majoritatea arterelor si mijloacelor de transport, precum si la supermarketuri, terase, restaurante, scoli, gradinite sau parcuri. Alte locuinte incluse in categoria vanzare apartament sunt situate in zona Herastrau, oferind facilitati deosebite, beneficiind de amenajari ultramoderne si de calitate.

Inchiriere apartament in Bucuresti la Regatta

Preturile de inchiriere variaza intre 300 euro/luna in cazul unei garsoniere din Baneasa, atingand suma de 5500 euro pentru inchirierea unui apartament din apropierea parcului Herastrau, avand 850 mp, prevazut cu sistem de aer conditionat, video interfon, 2 locuri de parcare si bucatarie mobilata si utilata. In plus, acest apartament ofera o vedere superba catre parcul Herastrau si lac.

Atat in sectiunea vanzare, cat si in cea de inchiriere a agentiei Regatta, puteti vedea pe site-ul companiei o mare varietate de oferte pentru apartamente din zone rezidentiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.