Cauti un service auto in sectorul 6? Apeleaza la Top Lac Auto Service

761
Publicitate

Pentru ca masina ta sa functioneze fara probleme, este necesar sa iti faci toate verificarile si reviziile la timp si sa apelezi la profesionisti ori de cate ori detectezi o defectiune. De aceea este esential sa identifici un service auto de incredere care sa iti ofere garantia unei lucrari de calitate.
Top Lac Auto este un service auto cu 20 de ani de experienta aflat in sectorul 6, pe Bulevardul Timisoara, nr. 179, ce ofera o gama variata de servicii. Printre serviciile oferite se numara si cele mecanice, de daune auto, tinichigerie, vopsitorie, service roti, tuning, detailing etc.
Consiliere daune
Daca ai fost implicat intr-un accident rutier, poti veni direct la sediul Top Lac Auto, intrucat aici functioneaza si Centrul de Daune pentru Sectorul 6, la sediul Top Lac Auto desfasurandu-si zilnic activitatea 5 inspectori de dauna.
De asemenea, daca ai o problema la echipamentul electric sau electronic al masinii, trebuie sa stii ca sectia de electrica Top Lac dispune de testere universale de acumulatori de firma, in acest sens fiind oferite servicii de diagnoza computerizata, diagnosticare AC, incarcare cu freon, softare si resoftare etc.
ITP

Top Lac Auto Service este o firma autorizata RAR si ofera servicii de efectuare ITP (Inspectie Tehnica Periodica), efectuandu-se toate etapele necesare pentru ca autoturismul sa corespunda tuturor normelor obligatorii stabilite de RAR.

Publicitate

De asemenea, Top Lac Auto ofera si servicii de vopsitorie auto, avand un laborator propriu de preparare a vopselelor auto.

Tractari si consultanta auto
Totodata, daca ai ramas cu masina in drum, poti apelea cu incredere la Top Lac Auto Service, intrucat acest service ofera si servicii de depanare auto la fata locului, transport persoane, asistenta pe timp de iarna, dar si sfaturi in orice problema din domeniul auto.
Astfel, daca ai nevoie de un service auto in sectorul 6, poti apela cu incredere la Top Lac Auto Service. Pentru mai multe detalii, poti suna la numarul de telefon 031.005.0005, sau poti cere explicatii suplimentare la adresa de e-mail clienti@toplacservice.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.