Ce avantaje ai daca te angajezi la un studio videochat

0

Videochat-ul este unul dintre cele mai populare locuri de munca la ora actuala. In afara de veniturile foarte mari, modelele beneficiaza de un mediu de lucru foarte placut, de program flexibil, asigurare medicala privata, acces la credite oferite chiar de companie, fara dobanda sau comision si, bineinteles, de un cadru legal.

Orice model care lucreaza la un studio de videochat profesional, cum este Studio 20, isi castiga independenta financiara la scurt scurt timp dupa angajare. Aici, acesta poate castiga pana la 25.000 de dolari pe luna si astfel, in numai cativa ani de activitate, isi poate cumpara orice isi doreste, inclusiv o casa si o masina.

Beneficiile unui model care lucreaza la Studio 20:

  1. Posibilitatea de a stabili propriul program de lucru. La Studio 20, iti poti alege saptamanal intervalul de lucru preferat, deoarece exista ture de dimineata, dupa-amiaza sau chiar de noapte. Cel mai bine este sa muncesti constant pe aceeasi tura, timp de 5 zile pe saptamana, pentru a-ti putea fideliza membrii si a-ti mari veniturile.
  2. Libertatea de a sta cat doresti logata pe site-urile de chat. La Studio 20, nu vei avea un job unde esti obligata sa-ti indeplinesti indatoririle la anumite ore sau intr-un anumit interval de timp, asa ca poti sa iesi cand vrei de pe siteurile de videochat. Nu conteaza ca stai logata 30 de minute sau 24 de ore incontinuu, ci sa fii cat mai sociabila si bine dispusa pentru a-i putea distra pe cei care cauta compania ta.
  3. Ignorarea sau blocarea membrilor deranjanti. In cazul in care interlocutorii se comporta cu tine intr-un mod necorespunzator, nu esti obligata sa induri nimic. Ii poti oricand bloca sau ignora, spre deosebire de alte locuri de munca unde nu ai de ales.
  4. Complimentarea la foc continuu. Oamenii cu care vei interactiona in aceasta industrie iti vor spune zilnic cat de speciala esti, astfel ca stima de sine iti va creste considerabil. Atata timp cat ei te abordeaza si vor sa petreaca timp in compania ta, inseamna ca te apreciaza foarte mult.
  5. Munca in deplina siguranta. Avand in vedere ca intreaga activitate dintr-un studio de videochat se desfasoara prin intermediul camerei web, niciun model nu se intalneste fata in fata cu membrii siteurilor.
  6. Posibilitatea de a face atat videochat adult, cat si nonadult. Studio 20 le permite modelelor sale sa-si aleaga singure nisa pe care vor lucra, in functie de preferinte. Insa, compania noastra promoveaza intens conceptul de videochat glamour, in care femeia se bazeaza pe inteligenta sa pentru a seduce, nu pe nuditate.
  7. Confidentialitate. Dupa angajarea la acest studio de videochat, iti vei alege un pseudonim si nimeni nu iti va cunoaste numele real. In acest mod, trecutul tau nu te va afecta, in cazul in care vrei sa lucrezi la un moment dat in alt domeniu.
  8. Acces rapid la credite fara dobanda. Dupa 6 luni ca model la acest studio de videochat vei putea primi credit rapid, oferit direct de companie, pentru realizarea unor operatii estetice necesare (rinoplastie, lifting facial sau fesier, marire sau lifting de sani etc), pentru achizitionarea unui autoturism si chiar a unui apartament.
  9. Cadru de lucru structurat. Intr-un studio de videochat, munca ta va fi bine organizata si vei primi suportul logistic necesar pentru a face cele mai bune show-uri private. In schimb, cand faci videochat de acasa, tinzi sa muncesti putin si doar cand ai chef, asa ca nu vei putea castiga veniturile la care visezi..

Daca iti doresti sa inveti tainele acestei meserii, alaturi de un studio de videochat premium, te asteptam in echipa Studio 20. Cautam modele pentru locatiile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova si Ploiesti, pe care sa le ajutam sa-si atinga obiectivele financiare. Excelam impreuna!

 

videochat Brasov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.