Ce avantaje ne aduce gardul electric de la Evolutiadan?

255

 

Pentru a-si proteja cat mai bine fermele de care dispun impotriva pradatorilor, majoritatea fermierilor aleg sa-si protejeze fermele cu un gard din lemn, fara a lua in considerare faptul ca in timp aceasta se dovedeste a fi una dintre cele mai costisitoare solutii pe care le avem la indemana. Fermele din statele vestice utilizeaza astazi garduri electrice special create in acest sens, astfel incat animalele din respectivele tarcuri sa fie in maxima siguranta.

Gardul electric ramane insa o componenta destul de controversata la noi in tara, cu toate ca in ultimii ani un numar tot mai mare de fermieri au apelat la aceasta metoda pentru a-si proteja eficient ferma. Unul dintre cele mai eficiente garduri electrice, se regasesc astazi la www.evolutiadan.ro, unul dintre cele mai reprezentative magazine online cu gard electric. Iata ce avantaje aduce acest tip de gard atata fermierului cat si fermei cu pricina in moemntul in care optam pentru aceasta metoda de protectie.

Eficienta gardului electric este data in primul rand de costurile mult mai reduse de intretinere spre deosebire de gardul clasic, construit din lemn. Intr-o prima etapa, pentru multi dintre fermieri, gardul clasic ar parea o metoda suficient de eficienta si care de obicei nu presupune un cost important, insa pe termen lung, lemnul este un material care se degradeaza in conditii de umiditate excesiva, lucru care insa nu afecteaza gardul electric. Spre deosebire de gardul conventional din lemn, gardul electric nu necesita intretinere periodica, ceea ce il transforma din start intr-una dintre cele mai eficiente metode de protectie.

Costurile unui gard elecric sunt extrem de reduse daca luam in considerare faptul ca spre deosbire de alte tipuri de gard, gardul electric nu necesita amplasarea unui numar mare de stalpisori de sustinere pentru fire, astfel ca din acest punct de vedere, este mai mult decat evident faptul ca un gard electric reprezinta o varinta mai putin costisitoare. Pentru a putea functiona corespunzator, un gard electric trebuie sa dispuna de cateva elemente importante, precum un generator, firele prin care circula impulsurile electrice, stalpisorii care or sustine firele, dar si sistemul de impamantare.

<a href=”http://www.evolutiadan.ro/gard-electric/3/”><img src=”http://www.evolutiadan.ro/thumb.php?w=220&src=userfiles/produse/132/secur2000.png”>Gard electric – Evolutiadan.ro</a></br>

Modalitatea de functionare a gardului electric este cat se poate de simpla si reprezinta un avantaj in ideea in care impulsurile vor fi resimtite de catre animalele care se ating de gardul electric pentru o perioada foarte scurta de timp, ceea ce inseamna ca animalele nu vor fi ranite in niciun sens. Daca alegeti sa utilizati un gardul electric, veti scapa simultan si de cheltuielile angajarii unui paznic in acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.