Ce beneficii ai daca lucrezi pentru mai mare studio de videochat din Bucuresti: Studio20

0
335

Ce beneficii ai daca lucrezi pentru mai mare studio de videochat din Bucuresti: Studio20 1

Banii sunt principalul motiv pentru care modelele de videochat aleg aceasta cariera. Din categoria joburilor online, probabil ca videochatul este cea mai profitabila si prospera meserie pe care o poti practica pe Internet, oferindu-ti castiguri uriase. Prin urmare, industria videochatului se afla in continua dezvoltare, inclusiv la noi in tara. Astfel, peste noapte au aparut tot mai multe studiouri de videochat in Bucuresti, care iti promit tot felul de beneficii si castiguri fabuloase de pana la 10.000, chiar 20.000 de dolari pe luna. In realitate, putine studiouri de videochat iti vor putea oferi aceste castiguri, iar Studio20 este de departe cel mai de incredere si mai popular studio de videochat din Bucuresti!

In cadrul acestui studio de videochat din Bucuresti vei beneficia intr-adevar de o serie de avantaje extraordinare, evitand riscul de a fi escrocata de studiouri de videochat care iti promit multe, dar care apoi dispar cu banii tai peste noapte, la fel cum au si aparut. Studio20, cu o experienta de peste 17 ani in domeniul videochatului, nu este doar cel mai mare studio de videochat din Bucuresti, ci si din intreaga lume, avand locatii pe 3 continente: Europa, America de Nord si America de Sud! Fiecare studio de videochat care face parte din franciza Studio20 ofera conditii de munca excelente, decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie, precum si parteneriate cu cele mai faimoase site-uri de videochat pentru ca tu sa castigi cat mai multi bani!

Stim ca vrei o viata mai buna. Pentru ca acest lucru sa devina realitate va trebui sa alegi un loc de munca bine platit in cadrul celui mai profitabil studio de videochat din Bucuresti: Studio20! Aici vei dobandi independenta financiara mult dorita si iti vei putea cumpara o casa si o masina de lux in doar doi sau trei ani de activitate ca model de videochat, ceea ce este aproape imposibil in orice alt domeniu!

Iata beneficiile financiare de care vei avea parte in cadrul celui mai mare studio de videochat din Bucuresti:

1. Venit minim de 1.000$, garantat in primele 3 luni de activitate. Toate modelele de sex feminin care lucreaza pentru Studio20, cel mai mare studio de videochat din Bucuresti, vor beneficia de acest venit indiferent de performantele lor online din aceasta perioada. Daca te vei angaja aici si vei fii serioasa si muncitoare, vei reusi sa ai venituri peste aceasta suma!

2. Comision standard de 50%, la care se pot adauga numeroase bonusuri in functie de performantele fiecarui model in cadrul celui mai mare studio de videochat din Bucuresti, astfel:
– 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– 5% daca ramai in echipa acestui studio de videochat din Bucuresti timp de 12 luni complete.
Prin urmare, poti ajunge sa obtii un comision cumulativ (cu exceptia primelor doua bonusuri, care nu se cumuleaza) de pana la 65%!

3. Trafic foarte mare al site-urilor partenere, care te va ajuta sa castigi cat mai multi bani! Studio20, cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti, asigura peste 300.000 de vizitatori pe zi modelelor sale, datorita parteneriatului exclusiv cu Live Jasmin si a unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Astfel, nu vei duce lipsa niciodata de membri, iar castigurile tale depind doar de cat de mult iti doresti sa ai succes.

4. Sustinere financiara pentru debutante – un alt beneficiu major pe care acest studio de videochat din Bucuresti ti-l pune la dispozitie. Daca ai nevoie, te putem ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. In cazul in care vei ramane in cadrul studioului de videochat din Bucuresti minim 3 luni, nu va mai fi nevoie sa ne inapoiezi banii.

5. Credite fara dobanda, direct de la angajator. Deoarece ne dorim ca modelele noastre sa simta ca fac parte din echipa celui mai avantajos studio de videochat din Bucuresti, dupa 6 luni in cadrul companiei noastre poti solicita credite chiar de la Studio20!

Nu in ultimul rand, fiind cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, Studio20 iti ofera venituri sigure si legale, bazate pe contract de artist-interpret si act aditional pentru evidenta taxelor si impozitelor, precum si pentru inregistrarea fiecarei sume pe care o vei incasa in cadrul acestui studio de videochat din Bucuresti.

Studio20 este cu adevarat un studio de videochat din Bucuresti care te poate ajuta sa castigi sume uriase, prin profesionalismul si beneficiile financiare pe care ti le ofera. Daca esti interesata de o cariera la cel mai mare studio de videochat din Bucuresti, completeaza formularul „Angajari videochat” disponibil pe site sau trimite-ne CV-ul pe adresa jobs@studio20.ro! Indrazneste sa fii independenta financiar si sa obtii recunoasterea la care ai visat toata viata, impreuna cu Studio20!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.