Ce este si cum functioneaza tigara electronica?

0
331

Ce este si cum functioneaza tigara electronica? 1

Daca esti fumator si vrei sa te lasi o data pentru totdeauna de acest viciu, tigara electronica este solutia salvatoare pentru tine. Celelalte metode de alimentare a organismului cu nicotina, cum ar fi plasturii, guma sau dropsurile special create pentru acest segment de public, au un grad mic de eficienta si nici nu simuleaza in mod fidel experienta fumatului, asa cum o face acest dispozitiv anti fumat.

Tigara electronica a aparut in 2003, datorita unui medic chinez si, la ora actuala, a devenit cea mai sanatoasa alternativa la fumat. O poti folosi doar pentru a-ti imbunatati sanatatea, deoarece ea este cu 95% mai putin nociva decat o tigara cu tutun sau o poti folosi pentru a scadea treptat doza de nicotina cu care organismul tau este obisnuit, pana cand ajungi la zero. Fara dependenta biologica, iti va fi mult mai usor sa renunti definitiv la fumat. Milioane de oameni din intreaga lume stau marturie eficientei tigarilor electronice, eficienta dovedita stiintific de numeroase studii.

Tigara electronica este un gadget care functioneaza cu un elichid, realizat din trei ingrediente principale: arome alimentare, nicotina, propilen glicol/glicerina vegetala. Ultimele doua substante sunt folosite de zeci de ani in industria alimentara si cosmetica, fara niciun efect negativ. Tigara electronica emana vapori, imitand cat se poate de real fumatul, bineinteles, fara efectele secundare letale ale acestuia. Toti fumatorii stiu cat de important este aspectul gestual in renuntarea la acest viciu extrem de daunator. Spre deosebite de alte alternative de pe piata, tigara electronica rezolva foarte eficient acest aspect, oferindu-le fumatorilor sansa de a-si duce la indeplinire tabietul, fara introducerea in corp a sutelor de substante nocive, dintre care 69 cancerigene, detinute de tigara traditionala.

Un alt motiv bun pentru care este mai bine sa treci pe tigara electronica este acela ca, spre deosebire de tigarile cu tutun, aceasta poate fi folosita si in incaperile inchise din Romania, cu exceptia locurilor de joaca pentru copii si a mijloacelor de transport in comun.

Cum functioneaza o tigara electronica

Tigara electronica este un dispozitiv de vaporizare microelectronic, care foloseste un sistem de atomizare avansat. Aceasta este construita din trei parti:

  • bateria, care se activeaza automat in momentul in tragi din tigara si care furnizeaza curent atomizatorului;
  • atomizorul sau clearomizorul, care vaporizeaza solutia din cartusul tigarii electronice;
  • cartusul, care cuprinde un burete imbibat cu lichidul pentru tigara electronica.

Atunci cand tragi din tigara electronica, un senzor de presiune declanseaza bateria. Aceasta alimenteaza atomizatorul, care se incalzeste. Datorita acestui lucru, lichidul pentru tigara electronica se evapora, dand astfel senzatia de fumat. Acest gadget satisface atat dependenta de nicotina a utilizatorului, cat si dependenta de gest, fara insa efectele nocive ale tigarii cu tutun. Vaporii produsi nu sunt daunatori pentru cei din jur si nici nu polueaza.

Insa, pentru a-ti atinge scopul, trebuie sa stii ca nu orice tigara electronica te poate ajuta sa renunti la fumat, ci una de calitate. Daca te zgarcesti la pret si cumperi cel mai ieftin model de pe piata, risti sa ai parte de o experienta neplacuta sau pur si simplu sa nu functioneze si sa consideri ca asa sunt toate aceste dispozitive. Astfel, ti-ai face un mare deserviciu. Daca vrei sa cumperi un produs bun, intra pe site-ul Tigara Electronica nr. 1, unde vei gasi atat tigari electronice, cat si consumabile si accesorii care iti ofera si calitate, si siguranta.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.