Ce este un pandantiv Chakre

455

Bijuteriile chakre te vor ajuta sa iti echilibrezi si intaresti corpul, mintea si energia spirituala. Punctele chakra ale corpului reprezinta sursele de energie pe
 care tu le utilizezi. Yoginii lucreaza cu punctele chakra ale organismului de mii de ani. Explorandu-le, au descoperit pietrele semipretioase, ierburile, imaginile si sunetele care optimizeaza energia chakra.

In corpul uman se afla mii de puncte chakra, dar cele sapte puncte principale sunt: coroana, cel de-a treilea ochi, gatul, inima, plexul solar, sacralul si baza. Daca vrei sa iti eliberezi si stabilizezi un punct chakra, poti folosi cea mai eficenta metoda si anume purtarea unei anumite pietre semipretioase. Atunci cand lucrezi cu pandantive chakre, acestea te vor ajuta sa iti canalizezi energia pentru fiecare sarcina in parte. Asa ca iti poti schimba pandantivul, precum iti schimbi telul, sau poti purta un pandantiv care le combina pe cele sapte puncte chakra. Punctele chakra se impart in functie de zona energiei, asa ca avem punctele chakra inalte care au grija de functiile mentale si spirituale si cele joase care au grija de functiile emotionale si fizice. 

Pandantive chakre pentru chakra coroanei –  Principalele pietre semipretioase compatibile cu chakra coloanei sunt: cuartul alb, hawolitul si onyxul. Chakra coroanei asigura: constienta completa si calma, sinceritate si fericire, integrarea tuturor polaritatilor si transcendere.

Pandantive chakre pentru chakra celui de-al treilea ochi – Principalele pietre semipretioase   compatibile cu chakra celui de-al treilea ochi sunt: ametistul, fluoritul curcubeu si lapis lazuli. Chakra celui de-al treilea ochi asigura: cunostinta intuitiva, echilibrarea pozitivului cu negativului, distrugerea trecutului intunecat si clarviziune. 

Pandantive chakre pentru chakra gatului – Principalele pietre semipretioase compatibile cu chakra gatului sunt: agata lace, sodalitul, si acvamarinul. Chakra gatului asigura: comunicarea dintre spirit si alte persoane, calm, serenitate si purifiere, puterea de a-ti transmite mai bine sentimentele si emotiile, lipsa fricii, onestitate fata de sine, dar si fata de cei din jur.

Pandantive chakre pentru chakra inimii – Principalele pietre semipretioase compatibile cu chakra inimii sunt: cuartul roz, aventurinul si rodonitul. Chakra inimii asigura: iubire, compasiune, fericire, lipsa starii de nervozitate, dorinta de a rezolva probleme din jur si de a trai in armonie cu toti oamenii din jur, energie si incredere.

• Pandantive chakre pentru chakra plexului solar – Principalele pietre semipretioase compatibile cu chakra plexului solar sunt: ochiul de tigru, citrinul si jaspul. Chakra plexului solar asigura: autoritate, alunga tristetea si suferinta, vindecarea rapida, iluminarea si functioarea organismului in echilibru.

Pandantive chakre pentru chakra sacralului – Principalele pietre semipretioase compatibile cu chakra sacralului sunt: carneolul si agata de foc. Chakra sacrului asigura: relatii bune cu oamenii din jur, purifierea corpului, creativitate, energie sporita in tot corpul, multumire emotionala si entuziasm.

• Pandantive chakre pentru chakra bazei – Principalele pietre semipretioase compatibile cu chakra bazei sunt: hematitul, onixul negru, turmalina neagra, granat si jasp rosu. Chakra bazei asigura: relatii bune cu lumea si universul, puteri spirituale puternice in corp, abilitatea de a lucra cu mai multa placere, mai multa energie, stabilitate, puterea de a avea succes, curaj si rabdare.

Pentru a achizitiona un pandantiv chakre, puteti intra pe magazinul online Concept Tropic si veti gasi tot toate aceste pandantive in sectiunea de pietre semipretioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.