Ce sunt imprimantele mobile si de ce avem nevoie de ele?

422
Publicitate

Indiferent ca vorbim despre companii industriale mari sau mici, cert este faptul ca ambele sunt astazi dependente de mobilitate. Mobilitatea a devenit un factor important pentru vremurile in care traim datorita faptului ca totul se desfasoara astazi intr-un ritm alert, astfel ca mobilitatea este privita ca un aspect indispensabil. In acetse conditii, companiile s-au vazut puse in situatia de a investi in mobilitate pentru a putea furniza servicii de calitate intr-un timp cat mai scurt.

Mobilitatea este redata astazi printr-o gama destul de variata de device-uri pe care le utilizam si noi zilnic, insa in cazul companiilor, unul dintre instrumentele care au devenit indispensabile in acest sens sunt imprimantele mobile. Datorita faptului ca etichetarea reprezinta un un proces extrem de important care se desfasoara in cadrul unei companii, tot mai multe companii aleg astazi sa investeasca in imprimarea mobila. Iata cateva avantaje pe care le avem in momentul in care optam pentru o imprimanta mobila de la www.idmag.ro.

Publicitate

Etichetarea reprezinta unul dintre cele ma importante activitati care au loc intr-o companie, de aceea trebuie ca in acest sens sa avem in vedere alegerea unor imprimante care pot elibera un numar mare de etichete la o calitate impecabila. Imprimantele mobile sunt dispozitive relativ noi, astfel ca acestea utilizeaza tehnologii moderne care permit printarea unui numar impresionant de etichete intr-un timp foarte scurt.

Cel mai mare avantaj al acestor imprimante este redat de faptul ca sunt mobile. Cu alte cuvinte, probabil ca fiecare dintre noi stim ca imprimantele clasice ingreunau substantial procesul de etichetare, aspect care era departe de a se numi eficient. Imprimantele mobile sunt dispozitive care dipsun de dimensiuni reduse, astfel ca acestea se pot atasa cu usurinta de cureaua muncitorilor. Initial, singura modalitate prin care puteam obtine etichetele erau imprimantele fixe dar care erau departe de a se numi eficiente. In aceste conditii, un muncitor era nevoit sa realizeze cateva drumuri pentru a obtine un numar destul de redus de etichete. Mai mult decat atat, acest aspect determina simultan si aparitia unui numar mare de erori de etiichetare, fapt ce se transforma ulterior in costuri pentru companie.

 

Un alt mare avantaj al imprimantelor mobile este robustitatea acestora. Mediile industriale nu sunt cele mai propice medii pentru echipamentele electronice avand in vedere ca umiditatea, praful si caldura excesiva pot defecta aceste dispozitive. In aceste conditii, imprimantele mobile sunt construite din materiale de calitate superioara care ofera un plus de rezistenta acestor imprimante.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.