Ce trebuie sa stii cand inchiriezi un cort pentru o petrecere sau nunta

495

Niciodata nu este prea devreme sa rezervati cortul de care veti avea nevoie pentru petrecerea urmatoare sau pentru o nunta. Pentru a afla ce tip de cort este cel mai potrivit pentru petrecerea ta, va oferim cateva sugestii.

In primul rand, de ce trebuie sa inchiriezi un cort? Aceasta intrebare are doua raspunsuri. Primul este pentru ca nu exista un loc mai bun pentru a te distra decat in natura.

Petrecerile si nuntile in aer liber sunt intotdeauna cele mai frumoase pentru ca te poti distra in caldura si lumina soarelui sau a lunii, creezi amintiri de neuitat si, cel mai important, este mai usor sa organizezi totul indiferent de gustul si numarul oaspetilor tai.

Al doilea motiv pentru care ar trebui sa inchiriezi un cort de evenimente este dat de Legea lui Murphy, care spune ca „Daca ceva poate sa mearga prost, va merge prost”. Este important sa tineti cont ca, daca organizati un eveniment in aer liber si nu aveti o locatie alternativa de interior care sa se potriveasca tuturor oaspetilor dvs., un cort poate fi solutia perfecta pentru schimbarile meteorologice neprevazute. Fie ca ploua sau este canicula, un cort este capabil sa va salveze.

Totodata, cu ajutorul unui cort pentru evenimente poti organiza o petrecere intr-o locatie care are o importanta aparte pentru dvs., cum ar fi locul unde v-ati cunoscut viitoarea sotie, o pajiste superba , o ferma veche etc.

Exista mai multe tipuri de corturi pe care ar trebui sa le luati in considerare atunci cand va hotarati sa inchiriati unul pentru un eveniment (corturi Marquee, Stretch, Doom-uri, corturi Pagoda etc). Ca si sistem de instalare, trebuie sa va orientati intre doua tipuri principale de corturi. Primul este cortul a carui sustinere se face cu ajutorul stalpilor. Acestea sunt excelente, deoarece sunt foarte accesibile si functioneaza bine pe majoritatea suprafetelor, in special pe iarba. Ele sunt usor de instalat prin infigerea stalpilor centrali in pamant pentru a mentine integritatea structurii. Dimensiunile acestor corturi pot varia, iar pentru o mai mare siguranta ele sunt ancorate in pamant cu ajutorul unor franghii.

Al doilea tip de cort are un sistem de instalare bazat pe cadre, adica fara stalpi interiori, care pot gazdui mai multe persoane. Indiferent ce model de cort vei alege, trebuie sa stii ca montarea lui va fi asigurata de firma care il va inchiria.

Alegeti firmele care pe langa corturi de inchiriat va pot oferi toate serviciile si accesoriile de care aveti nevoie ca evenimentul sa fie perfect: scaune, mese, lumini, candelabre etc.

corturi-evenimente-6

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.