Ceara-Epilat.ro, pentru saloanele de infrumusetare

495
Publicitate

Nici macar cosmeticienele cu experienta nu pot ascunde neregulile si problemele pe care folosirea unor produse de proasta calitate le ridica, precum mirosul urat al cerii sau temperatura nepotrivita a acesteia datorita folosirii unei aparaturi invechite sau a lipsei din salon a unui incalzitor ori decantor de ceara.

Pentru mentinerea nivelului de satisfactie al clientilor si fidelizarea acestora, doua aspecte sunt extrem de importante: prezentarea si calitatea serviciilor, iar pe Ceara-Epilat.ro propunem solutii complete pentru ambele probleme.

Publicitate

Produse de cea mai inalta calitate, la preturi promotionale

Ceara-Epilat.ro urmareste sa atraga prin calitate, seriozitate si o bogata oferta promotionala. Pentru ca magazinul online este dedicat in mod special saloanelor si cabinetelor de cosmetica, in incercarea de a da o mana de ajutor afacerilor aflate la inceput de drum, dar si de a stimula o crestere competitiva a calitatii serviciilor oferite de catre acestea, compania importa si distribuie prin intermediul magazinului online produse pentru epilare traditionala sau permanenta, de la producatori recunoscuti in intreaga Europa.

Pe Ceara-Epilat.ro, saloanele de infrumusetare pot comanda la preturi accesibile aceleasi produse care se folosesc si in saloanele de lux din alte mari capitale. Prin aceste preturi promotionale se urmareste incurajarea si sporirea atentiei la detaliile legate de calitatea seriviciilor oferite, calitate ce se reflecta prin produsele folosite.

Special pentru saloane si cabinete, pe site se reactualizeaza periodic pachete de oferte la seturi de rezerve de ceara solida sau de unica folosinta, ori pentru aparatele de epilare peramenta. Aceste pachete sunt special gandite pentru saloanele mijlocii si mari ce folosesc cantitati considerabile de ceara zilnic, astfel incat la achizitionarea catorva kilograme de produs sub forma solida sa poata economisi sume deloc neglijabile.

Sectiunea special dedicata promotiilor propune pachete de ceara pentru epilat traditionala refolosibila, incepand cu 5 pana la 10 kg, dar si flacoane de ceara de unica folosinta in pachete de 96 de flacoane de ceara cu miere, importata direct de la producatorii din Italia.

Detaliile fac diferenta

Intr-un salon de infrumusetare sau intr-un cabinet de cosmetica ce se respecta, prima impresie inseamna totul si face diferenta intre un client multumit de servicii ce va reveni, si un client care nu va repeta vizita. Detaliile minore sporesc increderea pe care salonul o inspira clientilor si in combinatie cu profesionalismul angajatilor pot ridica rapid o afacere aflata la inceput de drum.

Ceara-Epilat.ro ofera pachete special concepute pentru patronii care pun mare accent pe atentia la detalii precum accesorii de cea mai buna calitate, cearsafuri si bikini sau papuci de unica folosinta, creme pentru dupa epilare, dar si mobilier pentru saloane de la producatori renumiti in domeniu. Toate aceste detalii se combina pentru a completa imaginea unui salon de incredere, in care clientii se reintorc de fiecare data. Aparatura si intreaga gama de produse oferite de site sunt importate de la companii de renume din tari precum Franta, Italia, Spania si Germania, dar si Romania, in care se colaboreaza cu cei mai cunoscuti producatori din domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.