Ceasul barbatesc, un accesoriu nelipsit

265

Un lucru foarte important de tinut minte este faptul ca orice tinuta alegem si cream cu ajutorul nenumaratelor articole vestimentare din garderoba, trebuie accesorizata la final.

Pentru noi barbatii, accesoriile sunt ceva mai limitate, in comparatie cu cele ale femeilor, si ne axam mai mult pe acelea importante. Din acestea putem spune ca cureaua este un prim lucru important de care trebuie sa tinem cont, de culoare si materiale cat si de acele ceasuri ieftine de barbati ce nu ar trebui sa lipseasca de la incheietura maini.

In continuare vom discuta despre aceste accesorii, ceasurile ieftine barbatesti, deoarece reprezinta un must have pentru orice tinuta pe care o purtam iar modelul trebuie sa fie ales cu grija. Ca si o paranteza, vorbim despre aceste modele ceva mai ieftine, deoarece, nu cu totii dispunem de acel buget pentru acele modele de lux. Efectul unui ceas ieftin barbatesc in comparatie cu unul ceva mai scump este acelasi.

Cum sa asortezi ceasul la tinuta

Dupa cum spuneam, exista cateva reguli generale de asortarea acestor ceasuri ieftine de barbati la tinuta. In primul rand, trebui sa tinem cont foarte mult de celalalte accesorii pe care le purtam, sa se asorteze intre ele. De exemplu, uni barbati merg mai departe si asorteaza aceste ceasuri ieftine barbatesti la curea si la culoarea si modelul pantofilor.

Un alt sfat de care trebuie sa tinem cont, inainte de achizitonarea unui ceas este dimensiunea acestuia. Dimensiunea cadranului poate sa difere de la model la model. Ceasul trebuie sa aiba acea dimensiune potrivita constitutiei noastre, mai exact, a dimensiunii incheieturii maini.

Pe piata, intalnim trei tipuri diferite de modele de ceasuri ieftine de barbati in functie de stil, casual, elegant si sport. Este foarte important sa asortam modelele in functie de stilul tinutei si nu invers. Uneori, un model de ceas casual se mai poate asorta unei tinute ceva mai elegante, dar, niciodata, unul sport unui outfit ceva mai versatil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.