Cel mai relaxant si apreciat masaj din centrele spa

341

In ultima perioada, tot mai multe centre de infrumusetare si spa-uri, recunosc, cum ca tot mai multe persoane cauta acele metode simple de relaxare si tonifiere pentru a-si recapata energia de care au nevoie.

Una din aceste terapii, foarte populare in special in randul femeilor, este masajul cu roci vulcanice, masaj ce te va ajuta sa scapi de acel stres cotidian, relaxandu-te, ba mai mult, recapatand acea energie necesara corpului tau.

Beneficiile acestui masaj cu roci vulcanice sunt multe, insa, nu in toate centrele vei beneficia de acel masaj facut ca la carte. Un astfel de masaj necesita o atentie foarte mare din partea terapeutului  si numai unul ce are o experienta foarte mare iti va aduce acele beneficii de care vorbeam.

 

Pe scurt, cum efectueza acest masaj relaxat

In primul rand, trebuie sa specificam ca acele roci vulcanice folosite sunt de origine bazaltica, asta insemnand ca absorb caldura foarte rapid, insa o elimina treptat.

Terapeutul, incepe acest masaj cu pietre vulcanice, adaugand treptat pe spatele pacientului, de-a lungul coloanei, sapte pietre plate in puncte cheie, denumite si chakre. Despre aceste chakre, se spune ca sunt in stransa legatura cu anumite organe vitale din corp, iar prin stimularea acestora, corpul tau isi va recapata acea vitalitate si energie de care are nevoie.

Dupa aplicare acestor roci, pe spatele pacientului, cat si de-a lungul picioarelor si a bratelor, incepe un masaj relaxant, tot cu ajutorul pietrelor, din interior in exterior asupra intreg corpului. In acest masaj cu pietre vulcanice, terapeutul mai foloseste si anumite uleiuri specifice, esentiale pentru o mai buna alunecare.

Pentru un tratament complet, la nivelul intreg corpului, majoritatea terapeutilor recomanda, ca pe langa acest masaj cu pietre vulcanice, sa mai combinati si un alt tip de masaj la nivelul capului, simplu de relaxare, capilar, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.